Σελίδες


Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ, ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ


Προβλήματα με τον Ερασιτέχνη Εθνικό (VIDEOS)

Προβλήματα με τον Ερασιτέχνη Εθνικό (VIDEOS)
Tου Στέφανου Λεμονίδη
Οι παράγοντες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Τζίμας, Σάκης Δελχανίδης μιλούν για τα προβλήματα του ΤΑΑ με τον ερασιτέχνη και όπως τονίζουν δεν ζητούν, αλλά απαιτούν από την ΕΟΠΕ...
ΒΙΝΤΕΟ 1
«Η ομάδα βόλεϊ του Eθνικού άρχισε από μια παρέα φίλων που ξεκίνησε με «έπαθλο» μια πορτοκαλάδα. Βγήκαμε πρωταθλητές Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Μετά βρεθήκαμε στην Α’ Εθνική κατηγορία το 1970. Έκτοτε όλη η διαδρομή της είναι γνωστή, καθώς έβγαλε μεγάλα ονόματα στο Ελληνικό βόλεϊ. Γι’ αυτό απαιτούμε από την ομοσπονδία κάποια πράγματα. Δεν ζητάμε. Έχουμε τρεις παίκτες στην Εθνική εφήβων. Θέλουμε να ανταμειφτούν οι κόποι αυτών των παιδιών».

ΒΙΝΤΕΟ 2

«Βγήκαμε το 1981 και το 1982 στην Ευρώπη, στο τότε κύπελλο Συνομοσπονδίας. Είχαμε πολύ καλό υλικό με αξιοπρεπέστατη παρουσία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πάντα ο στόχος της Ευρώπης υπάρχει. Μακροπρόθεσμα είναι μέσα στο μυαλό μας. Μας συνδέει όλους μεγάλη αγάπη για το σύλλογο. Με κίνητρο την αγάπη προσπαθούμε για το καλύτερο. Τώρα έχουμε σαν στόχο να μαζέψουμε το υλικό και να προχωρήσουμε σε ψηφιοποίηση της ιστορίας του συλλόγου. Οι σχέσεις μας με την ΓEΑλεξανδρούπολης είναι πάρα πολύ καλές. Έχουμε συνεργασία. Είναι τροφοδότης του Εθνικού και εμείς με της σειρά μας. Υπάρχει βόλεϊ γυναικών στην πόλη. Πριν 5-6 χρόνια η ομάδα της Νίκης Αλεξανδρούπολης διέπρεψε σε Ελλάδα και Ευρώπη».
ΒΙΝΤΕΟ 3

«Οι σχέσεις μας με τον ερασιτέχνη θέλουμε και είναι άριστες. Δημιουργούνται προβλήματα. Θέλουμε έναν πιο δίκαιο καταμερισμό των εσόδων στο τμήμα του βόλεϊ. Παίρνουν περισσότερα εν αναλογία με το βόλεϊ. Εμείς έχουμε επαγγελματίες παίκτες, προπονητές, παίρνουμε μέρος στην επαγγελματική κατηγορία».

πηγη www.volleynews.gr