Σελίδες


Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Μουστακίδης:«Αξίζει ένα μπράβο στα παιδιά»

Μουστακίδης:«Αξίζει ένα μπράβο στα παιδιά»

Ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Σάκης Μουστακίδης μετά τη νίκη με 3-0 επί του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του, ενώ τόνισε πως ήταν μία μεγάλη νίκη. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του : «Είναι μια μεγάλη νίκη.  Παίξαμε καλά και ήμασταν προετοιμασμένοι. Είμαι ευχαριστημένος γιατί τα παιδιά εφάρμοσαν την τακτική μας. Τους αξίζει ένα μπράβο. Έχουμε ένα δύσκολο αγώνα τώρα. Έχει αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας και έχει αποκτήσει άλλη νοοτροπία. Το βόλεϊ είναι ψυχολογικό άθλημα και αυτό μετράει». 
Ο Ιβάν Ράιτς είπε : «Είχαμε δύσκολο έργο και προσπαθήσαμε πολύ. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός, αλλά τα καταφέραμε και αυτό έχει σημασία Ήταν η καλύτερη εμφάνιση της σεζόν. Ανεβαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και ελπίζω να συνεχίσουμε.Είχαμε καλή υποδοχή, σερβις, επίθεση, άμυνα. Όλα λειτούργησαν πολύ καλά. Δεν με νοιάζει η δική μου εμφάνιση,  μα ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα».
Ο κεντρικός της ομάδας, Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: «Κοιτάμε κάθε μας ξεχωριστά. Ακολουθεί η  Λαμία που είναι πολύ καλή ομάδα και έχει κλό προπονητή. Για να πάρεις πρωτάθλημα θέλεις δουλειά. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα και είναι πάντα το φαβορί. Δικός μας στόνος είναι να πάρουμε όλα τα ματς εντός έδρας, και ό,τι πάρουμε εκτός.  Περιμένω να βελτιωθούμε στην τακτική».
πηγη www.volleynews.gr