Σελίδες


Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Αναζητείται αντίπαλος για Εθνικό!!!

Αγγελίες για να βρει αντίπαλο πρέπει να βάλει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Οι ακρίτες δείχνουν ασταμάτητοι και έκαναν το επτά στα επτά επικρατώντας και της Λαμίας με 3-0!

1042348.jpg

Αναζητείται αντίπαλος για Εθνικό!!!
Το ότι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα είχε μια εξαιρετική ομάδα φέτος ήταν γνωστό με δεδομένες τις κινήσεις που έκανε. Το ότι όμως οι ακρίτες μετά από επτά αγώνες θα είχαν ισάριθμες ήττες, πραγματικά λίγοι το περίμεναν. Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη συνέχισε το εντυπωσιακό σερί της επικρατώντας και της Λαμίας με 3-0 (25-23, 25-19, 25-14) και έτσι όπως το πάνε στην Θράκη θα πρέπει να αρχίσουν να βάζουν αγγελίες για να βρουν επιτέλους έναν αντίπαλο που να μπορέσει να τους κοντράρει.
Και πως να μην ψάχνουν, όταν με εξαίρεση το πρώτο σετ, έκαναν πλάκα σε μια ομάδα που μετρούσε πέντε συνεχόμενες νίκες; Η Λαμία που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον αντίπαλό της, γνώρισε την ήττα μετά από ένα πολύ καλό σερί, όμως από την άλλη η ήττα αυτή ήρθε από έναν αντίπαλο που πραγματικά έως τώρα παίζει το καλύτερο βόλεϊ της Α1.
Αυτό φάνηκε και σήμερα με τους νικητές να έχουν για πρώτο σκόρερ τον Ανέστη Δαλακούρα που έφτασε τους 14 πόντους, ενώ οι Ράιτς και Μιγαΐλοβιτς είπαν να... ξεκουραστούν και σταμάτησαν στους 11. Για την ομάδα του Γιώργου Γιάτση που δεν της πήγε τίποτα καλά, δεν υπήρξε παίκτης με διψήφιο αριθμό και η ήττα ήρθε δίκαια.
Τα σετ: 3-0 (25-23, 25-19, 25-14)
* Οι πόντοι του Εθνικού προήλθαν από 8 άσσους, 36 επιθέσεις, 8 μπλοκ και 27 λάθη αντιπάλου και της Λαμίας προήλθαν από 4 άσσους, 32 επιθέσεις, 6 μπλοκ και 18 λάθη αντιπάλου
ΕΘΝΙΚΟΣ (Θανάσης Μουστακίδης): Ράιτς 11π (5/17 επ, 5 άσσους, 1 μπλοκ), Μιγιαίλοβιτς 11 (9/15 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ), Σιδηρόπουλος 2 (1/1 επ, 1 μπλοκ), Παπάζογλου 7 (3/5 επ, 1 άσσος, 3 μπλοκ), Δαλακούρας Ανέστης 14 (13/19 επ, 1 μπλοκ, 79% υπ), Ανδρεάδης 7 (5/8 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ) / Δαρίδης (λ, - 55% υπ- 45% άριστες), Δαλακούρας Κωνσταντίνος, Κασάμπαλης
ΓΣ ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Γιάτσης): Πέτι 8π (6/13 επ, 2 άσσοι), Λαβάγια 6 (4/7 επ, 2 μπλοκ), Ολίεμαν 9 (7/21 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ), Δημητριάδης 2 (1/3 επ, 1 μπλοκ), Καββαδάς 7 (6/9 επ, 1 μπλοκ), Ριζόπουλος 8 (7/14 επ, 1 άσσος) / Εφραιμίδης (λ. - 65% υπ - 54% άριστες), Καρβουνής, Κιόσης 1 (1 μπλοκ), Μητρόπουλος.
Μουστακίδης: «Μας έχει ανοίξει η όρεξη»
Ο τεχνικός του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε: «Όταν πήραμε το πρώτο σετ… ανοίξαμε τα χέρια μας και παίξαμε καλύτερο βόλεϊ. Ξέραμε ότι η Λαμία έχει καλή τακτική και είναι δύσκολη ομάδα. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του. Δεν είναι μόνο το σερβις. Είχαμε καλή υποδοχή και μας βγήκαν οι πάιπ. Η 7η νίκη, μας δίνει άνεση, ψυχολογία και μπαίνουμε μέσα για να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό. Περιμένουμε την ήττα, τα φαβορί είναι άλλα. Είναι ο Ολυμπιακός και η Σύρος. Δεν το λέω για να διώξω ευθύνες. Όλα τα παιχνίδια είναι πού δύσκολα. Μας έχει ανοίξει η όρεξη. Δεν περίμενα αυτή την πορεία. Η ομάδα παίζει καλά και πρέπει να συνεχίσει να παίζει καλά».
Γιάτσης: «Θα μπορούσαμε να τους δυσκολέψουμε»
Ο προπονητής της Λαμίας Γιώργος Γιάτσης δήλωσε: «Το πρώτο σετ θα μπορούσαμε να το πάρουμε, αλλά κάναμε 5 συνεχόμενα λάθη στο σερβις απέναντι σε μια ομάδα που έχει πρόβλημα στην υποδοχή. Η Αλεξανδρούπολη έχει ομάδα που χτυπάει πρωτάθλημα. Θα μπορούσε στο πρώτο σετ να πάμε καλύτερα. Στα επόμενα μείναμε πίσω. Θα μπορούσαμε να τους δυσκολέψουμε περισσότερο, αλλά δεν είχαμε καλό σερβις. Η Λαμία έχει προκριθεί στους 4 του Λιγκ Καπ. Είμαστε έχουμε παραπάνω βαθμούς από αυτούς που υπολογίζαμε. Εγώ κοιτάω μέχρι το Σάββατο».


πηγη www.gazzetta.gr