Σελίδες


Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Παραιτήθηκε ένας από τους ''ισχυρούς'' παράγοντες της διοίκησης της Ε.Ο.ΠΕ.!

Η επιστολή παραίτησης του Γιώργου Μανωλόπουλου


Κεραυνός εν αιθρία στην ΕΟΠΕ, ο Γιώργος Μανωλόπουλος με επιστολή που έστειλε στην ΕΟΠΕ παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ. 
Ο Μανωλόπουλος στην επιστολή του διαχωρίζει τη θέση του με τους χειρισμούς της διοίκησης για τα σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν την ομοσπονδία και το άθλημα και κυρίως το οικονομικό.

Η αποχώρηση Μανωλόπουλου είναι πολύ σημαντική και συμβολική διότι ήταν ο παράγοντας που ουσιαστικά έβαλε και μύησε τον Αχιλλέα Μαυρομάτη στο βόλεϊ και για περισσότερα από 20 χρόνια εμπλέκεται με τα κοινά της ΕΠΕΣΘ και της ΕΟΠΕ.
Πρώτη επιλαχούσα για να καλύψει το κενό του Μανωλόπουλου στο Δ.Σ. είναι η Ευγενία Παπαγεωργίου, ενώ θα αναζητηθεί και νέος υπεύθυνος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων.
Η επιστολή παραίτησης από το Δ.Σ. που έστειλε ο Γιώργος Μανωλόπουλος στην ΕΟΠΕ:

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Θα ήθελα με την παρούσα επιστολή να σας ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα συνεργασία μας, σε όποιο επίπεδο ήταν αυτή ,και να σας ανακοινώσω την παραίτηση μου απο μέλος του Δ.Σ.της ΕΟΠΕ.
Ο λόγος μιάς τέτοιας απόφασης που με απασχόλησε τους τελευταίους μήνες  αν μπορεί να γραφεί με λίγες γραμμές είναι ο τρόπος πού αντιμετωπίζονται μεγάλα και σοβαρά θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία και το Ελληνικό βόλλευ.Δεν μπορώ να συνεχίσω στην λογική του αυτόματου πιλότου (μετά απο ένα μεγάλο διάστημα της λογικής του ρόμβου) ,στίς αναβολές αποφάσεων και των πολυδιαφημιζόμενων επιτροπών. Η πεποίθηση μου είναι, και μετά απο συζητήσεις με oρισμένα μέλη , ότι δέν θα αλλάξει τίποτα και θα οδηγήσουμε την Ομοσπονδία και το βόλλευ σε μεγαλύτερα προβλήματα απο αυτά που ήδη έχουν.
Μετα τιμής
Μανωλόπουλος Γιώργος.