Σελίδες


Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Βούιξε ο τόπος με τον Εθνικό!!


Βούιξε ο τόπος με τον Εθνικό
Η άνευ προηγουμένου εκπληκτική πορεία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο φετινό πρωτάθλημα βόλλευ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον όλης της φίλαθλης Ελλάδας. Φυσικό επακόλουθο είναι να ασχολούνται και τα μεγαλύτερα αθλητικά (και όχι μόνο) μέσα ενημέρωσης.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι αναγνώστες μας έχουν διαβάσει όλα αυτά τα άρθρα, οπότε μπορούμε να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση για το...ονόρε.

«Ασταμάτητος ο Εθνικός» κατά το volleyleague.gr, το volleyball.gr, το pamesports.gr, το a-sports.gr αλλά και το Ριζοσπάστη(!). «Ακάθεκτος ο Εθνικός» σύμφωνα με το sport.gr και τη Ναυτεμπορική ενώ το sport24.gr και το novasports.gr τονίζουν το αήτηττο σερί των 7 αγώνων της ομάδας.

Κι ενώ το gazzetta.gr αναζητεί αντίπαλο που να μπορεί να κερδίσει τον Εθνικό, το volleynews.gr τον στέλνει στους...7 ουρανούς. Το δε sportMe.gr τον παρομοιάζει με όχημα δίχως φρένα. Τα λογοπαίγνια με τον αριθμό 7 έχουν την τιμητική τους. Το news.pathfinder τονίζει το 7 στα 7 της ομάδας της Αλεξανδρούπολης. Για το τέλος άφησα αυτά που μου άρεσαν περισσότερο μετά από τον τίτλο του δικού μας site «Το έβδομο θαύμα του Εθνικού». Τα Νέα παρατηρούν ότι παραμένει στην κορυφή ο Εθνικός και ο SportFm γράφει το αμίμητο «Εύκολα στην κορυφή ο Εθνικός».

Η ομάδα ακούγεται φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Και αυτό κάνει καλό και στο ελληνικό βόλλευ καθώς είναι πολύ ευχάριστο και αναπάντεχο μια επαρχιακή ομάδα που παίζει κατά κόρον με τα δικά της παιδιά να κάνει μια τόσο εντυπωσιακή πορεία. Ελπίζουμε να επανέλθουμε με παρόμοιο άρθρο για τα περαιτέρω κατορθώματα της αρμάδας του Σάκη Μουστακίδη.
πηγη www.thrakisport.gr