Σελίδες


Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Σήμερα το ντέρμπι κορυφής ΠΑΟΚ-ΕΘΝΙΚΟΣ, 20,30 NOVASPORTS

Δυνατές προπονήσεις για τους πρωτοπόρους

Δυνατές προπονήσεις για τους πρωτοπόρους

Χωρίς προβλήματα διεξήχθησαν οι προπονήσεις του πρωτοπόρου της βαθμολογίας, στο πρωτάθλημα της Volleyleaue ΟΠΑΠ, Εθνικού Αλεξανδρούπολης καθ'όλη την εβδομάδα.


Με το μυαλό πάντα, μόνο στον επόμενο αντίπαλο και προετοιμασία για τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, συνεχίστηκαν και αυτήν την εβδομάδα οι διπλές προπονήσεις των παιχτών, αφού το πρωί γίνεται προπόνηση που αφορά τον τομέα της φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης με βάρη, ενώ η βραδυνή προπόνηση περιλαμβάνει ως συνήθως ασκήσεις τακτικής με ιδιαίτερη βαρύτητα στο σέρβις , το μπλοκ και την υποδοχή.

Το τεχνικό δίδυμο Μουστακίδη –Γιαννακόπουλου είδε με ικανοποίηση όλους τους παίχτες του να συμμετέχουν όλες τις μέρες στο πρόγραμμα χωρίς να υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Στην ομάδα το κλίμα παραμένει άριστο, όπως δηλαδή ξεκίνησε από την αρχή της περιόδου, όλοι είναι «προσγειωμένοι» και κανείς δεν δείχνει να «ζαλίζεται» απ τον αέρα της κορυφής, βλέποντας όπως προείπαμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Έτσι και με τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για καλή εμφάνιση πρώτα και θετικό αποτέλεσμα μετά, άλλωστε όπως τόνισε πρόσφατα ο Θανάσης Μουστακίδης «αν δεν παίξεις καλά δεν μπορείς να έχεις ελπίδες για νίκη».

Η αποστολή του Εθνικού θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής για τη Θεσσαλονίκη και θα προπονηθεί το πρωί του Σαββάτου στις 10. Ο αγώνας με τον ΠAOK αρχίζει στις 20:30 και θα μεταδωθεί τηλεοπτικά από την NOVASPORTS-2.

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Δρανίτσας, Μπουκουβάλα, Γραμματεία: Λάμπρου.
ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr