Σελίδες


Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Μετά απο ένα μήνα καθημερινών διπλών προπονήσεων, στις εγκαταστάσεις του SPORT CAMP Λουτρακίου, η Εθνική Παίδων αναχωρεί την Πέμπτη 22/7/2010 για την Άγκυρα της Τουρκίας, όπου θα δώσει μία σειρά φιλικών παιχνιδιών με την αντίστοιχη εθνική Τουρκίας. Το μόνο πρόβλημα που παρουσιάστηκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή είναι ο τραυματισμός του αθλητή της Ορεστιάδας Κωνσταντινίδη Δημήτρη που υπέστη θλάση και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στις προσεχείς της υποχρεώσεις. Στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο της Τουρκικής Ομοσπονδίας η εθνική μας ομάδα θα συναντηθεί 3 φορές με τους ''μικρούς''  Τούρκους οι οποίοι διαθέτουν μια πολύ συστηματικά προετοιμασμένη ομάδα.
Στη συνέχεια στις 25/7/2010 θα αναχωρήσει απο την Τουρκία για το Κάζανλακ της Βουλγαρίας όπου θα διεξαχθεί το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων το διάστημα 27-31/7/2010.

Οι όμιλοι του Βαλκανικού Πρωταθλήματος είναι :
Α΄ όμιλος : Βουλγαρία, Ρουμανία, FYROM
Β΄ όμιλος : Σερβία, Ελλάδα, Μολδαβία
Γ΄ όμιλος : Τουρκία, Μαυροβούνιο, Αλβανία

Προκρίνονται για την 4αδα οι 3 πρώτοι και ο καλύτερος 2ος.

Η 12αδα που επέλεξε ο ομοσπονδιακός προπονητής Μάκης Δημητριάδης είναι:
Κουμεντάκης Ραφαήλ, Δαλακούρας Ανέστης (Εθνικός Αλεξ/πολης), Κοκκινάκης Μενέλαος (Ολυμπιακός), Στίγγας Κάσσανδρος (Χ.Α.Ν.Θ.), Στεφανίδης Χρήστος, Τζιουμάκας Γεώργιος, Χριστόφας Νικόλαος (Ηρακλής Θεσ/νίκης), Λιόντας Μιχαήλ (Πανερυθραϊκός), Σκαρλατίδης Ιωάννης (Ορεστιάδα), Ζήσης Δημήτριος (Πρέβεζα), Μαδούρας Ιωάννης (Κόροιβος Αμαλιάδας), Πρωτοψάλτης Αθανάσιος (Ανόρθωση Λεμεσού).