Σελίδες


Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Συνεχίζουν με επιτυχία τα ''δικά'' μας παιδιά την παρουσία τους στις εθνικές ομάδες.
Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης μετά το φιλικό της εθνικής εφήβων με την εθνική ανδρών όπου συμμετείχε στην ομάδα των εφήβων επιλέχθηκε για άλλη μιά φορά στην μεγάλη εθνική για τα παιχνίδια με την Πορτογαλία.
Στο παραπάνω φιλικό που εληξε ''ισοπαλία'' 2-2 στην εθνική εφήβων ακόμη συμμετείχαν οι δικοί μας Βασίλης Κυριακίδης, Ανέστης Δαλακούρας και Θωμάς Δημητριάδης.
 Ακόμη με την εθνική παίδων συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το Βαλκανικό Πρωτ/μα Παίδων που θα γίνει στο Καζανλακ της Βουλγαρίας οι : Δημήτρης Χατζόπουλος και Γιάννης Καβαρατζής υπο τις οδηγίες του Μάκη Δημητριάδη.

1/7/2010 - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ: Φιλική ισοπαλία με τους Εφηβους

Η Εθνική ομάδα των Ανδρών αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στο φιλικό που έδωσε την Πέμπτη με το αντίστοιχο συγκρότημα των Εφήβων στη Γλυφάδα.
Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας των Εφήβων εν όψει των παιχνιδιών που θα δώσουν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στην πόλη Σορία της Ισπανίας (8-10/7).
Στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο ο Βασίλης Μηνούδης, του οποίου η κατάσταση θα εκτιμηθεί την Παρασκευή.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκόρντον Μέιφορθ θα ανακοινώσει τη 12άδα για τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Λιγκ με την Πορτογαλία στη Γλυφάδα (3-4/7) στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στα γραφεία της ΕΟΠΕ (12.00).
Στην αποστολή πάντως αναμένεται να συμπεριληφθούν οι Κουμεντάκης, Ασπιώτης που αγωνίστηκαν την Πέμπτη με τους Εφηβους. Οι δύο ακραίοι θα επιστρέψουν στους Εφηβους την Κυριακή.
Με τους Ανδρες αγωνίστηκαν οι: Τερζής, Τζούριτς, Κανέλλος, Πετρέας, Φράγκος, Καριπίδης, Στεφάνου (λ.) / Παπαδημητρίου (λ.), Γκαράς (λ.), Πελεκούδας, Μηνούδης, Αρμενάκης.

Με τους Εφηβους αγωνίστηκαν οι: Δρογκάρης, Μαργέτης, Ρεζκ, Δαλακούρας, Κουμεντάκης, Χαραλαμπίδης, Δημητριάδης, Κυριακίδης, Παλέντζας, Ασπιώτης, Γάτσης, Μαυροβουνιώτης, Κοκκινάκης, Δαρίδης (λ.).

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ:
Σάββατο 3 Ιουλίου: Γλυφάδα, 20.30- ΕΤ1: Ελλάδα Πορτογαλία (Ζ)
Κυριακή 4 Ιουλίου: Γλυφάδα, 20.30- ΕΤ1: Ελλάδα Πορτογαλία (Ζ)

2/7/2010 - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ: Η 12άδα για τους αγώνες με την Πορτογαλία

Τους δώδεκα παίκτες που επέλεξε για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας των Ανδρών με την Πορτογαλία, που θα διεξαχθούν στη Γλυφάδα το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Β' ομίλου του Ευρωπαϊκού Λιγκ ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Γκόρντον Μέιφορθ.
Την 12άδα απαρτίζουν οι:
Νίκος Αγγελόπουλος, Θάνος Τερζής (πασαδόροι), Ακης Ασπιώτης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανδρέας Φράγκος, Νικήτας Εφραιμίδης (ακραίοι), Γιώργος Πετρέας, Μάκης Κανέλλος, Παναγιώτης Πελεκούδας (κεντρικοί), Δημήτρης Τζούριτς, Απόστολος Αρμενάκης (διαγώνιοι), Γιώργος Στεφάνου (λίμπερο).