Σελίδες


Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Τ.Α.Π. ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Σ.Α.Π.

 
 Μετά απο την ουσιαστική τοποθέτηση που είχε  στην Γ.Σ. της Ενωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, ο νέος πρόεδρος του Τμήματος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών του Εθνικού Αλεξ/πολης, κ. Γιώργος Χαραλαμπίδης εκλέχθηκε στο Δ.Σ. της Ένωσης ως Ειδικός Γραμματεάς.
Αναλυτικά :
Πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ‘Άλκηστις' στην Πορταριά του Πηλίου, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ.
Κατά τη διάρκεια της Συνελεύσεως εγκρίθηκαν ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός για την διετία 2008-2010, ενώ επικυρώθηκε η εγγραφή των δύο νέων μελών της Ένωσης (Επίκουρος Πολίχνης, Εθνικός Αλεξανδρούπολης).
Ακολούθως πραγματοποιήθηκε η 53η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ, με πρώτο θέμα συζήτησης την συγκρότηση του νέου ΔΣ.
Με ομόφωνη απόφαση των 10 παρισταμένων μελών (ο πρόεδρος του ΤΑΑ Παναθηναϊκού κ. Θοδωρής Λιακόπουλος απουσίασε λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ ο εκπρόσωπος του Πανελληνίου κ. Φίλιππος Μπαρίκος παραβρέθηκε στο ΔΣ, αλλά δεν είχε δικαίωμα ψήφου καθώς δεν έχει οριστεί ακόμη από το Πρωτοδικείο η προσωρινή διοίκηση του συλλόγου των Ολυμπιονικών), νέος πρόεδρος της ΕΣΑΠ για την διετία 2010 - 2012 εξελέγη ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού κ. Παντελής Ταρνατόρος.
Στις θέσεις του Α' και Β' αντιπροέδρου παρέμειναν οι κ.κ. Χρήστος Καρβούνης (ΓΣ Λαμία), Κώστας Παϊσιάδης (ΠΑΟΚ), ως Γενικός Γραμματέας θα συνεχίσει ο κ. Χάρης Βασιλείου (ΕΑ Πατρών Λουξ), Ταμίας θα είναι και την επόμενη διετία ο κ. Θεόδωρος Δεληγιαννάκης (ΑΟ Κηφισιάς), ενω για την θέση του Ειδικού Γραμματέα εκλέχθηκε ο κ. Γιώργος Χαραλαμπίδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης).
Αμέσως μετά την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου, ο νέος Πρόεδρος κ. Παντελής Ταρνατόρος απευθυνόμενος προς τα υπόλοιπα μέλη τόνισε:
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου κάνετε με την ομόφωνη ανάδειξη μου στη θέση του Προέδρου. Για μένα είναι διπλή τιμή, γιατί πρώτα απ' όλα η ΕΣΑΠ είναι κάτι για το οποίο αγωνίστηκα πάρα πολύ και χαίρομαι που έχει προχωρήσει και δεύτερον γιατί είστε εσείς οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που με εκλέξατε σ' αυτή τη θέση.
Σ' αυτή την κοινή μας πορεία, έχουμε καταφέρει να εξελιχθούμε σε μια παρέα, αφήνοντας στην άκρη τα όποια μικροσωματειακά συμφέροντα.
Ξέρετε όλοι ότι διανύουμε μια δύσκολη εποχή και μόνο ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε.
Σ' αυτό το σημείο θέλω να συγχαρώ τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος κατάφερε στη διετή θητεία του να κάνει πολλά πράγματα και κυρίως, παρόλο που είμαστε ανταγωνιστές σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα, ποτέ δεν χάθηκε ο έλεγχος και όλα τα συμβούλιο ήταν δημιουργικά και γόνιμα.
Αυτό έχει βοηθήσει στο να δημιουργηθεί μια απίστευτη χημεία μεταξύ μας και ελπίζω αυτή η συγκεκριμένη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου να συνεχιστεί για πολλά χρόνια.
Θέλω μόνο να πω ένα πράγμα, ότι για να προχωρήσει το επαγγελματικό βόλεϊ, είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη να υπάρχει σωστή και σοβαρή διοίκηση στην ΕΟΠΕ, γιατί δυστυχώς δεν αποφασίζουμε μόνοι μας. Αν όμως έχουμε μια τεχνοκρατική διοίκηση η οποία γνωρίζει τα προβλήματα πιστεύω ότι σε ένα μήνα θα έχουν λυθεί τα περισσότερα προβλήματα».
Αμέσως μετά η συνεδρίαση συνεχίστηκε, με τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ.

Η τοποθέτηση και οι προτάσεις του κ. Χαραλαμπίδη στην Γ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. θα γνωστοποιηθούν σε νέα μελλοντική ανάρτηση.