Σελίδες


Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

BEACH VOLLEY κ΄ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Η ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ''ΑΝΕΣΤΗ'' ΣΤΟ www.beachvolleyball.gr


«Στην Κατερίνη θέλουμε να παίξουμε ημιτελικό»

Ο Ανέστης Δημητριάδης  με τον Χάρη Παπαδόπουλο, είναι μια ανερχόμενη ομάδα στο Ελληνικό μπίτς βόλεϊ, που στο Masters Πόρτο Χελίου του Πανελληνίου Σιρκουΐ Beach Volleyball πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία, χάνοντας την είσοδο της στην τετράδα στις λεπτομέρειες. Στο τουρνουά της Κατερίνης, ευελπιστούν να πραγματοποιήσουν ένα όνειρο τους, που δεν είναι άλλο από την συμμετοχή τους τουλάχιστον στα ημιτελικά.
- Στο Πόρτο Χέλι ήσασταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του τουρνουά, που λίγο έλειψε να μπείτε στην τετράδα.
Α.Δ: «Στο Πόρτο Χέλι, πραγματοποιήσαμε πολύ καλές εμφανίσεις και όλα τα παιχνίδια που αγωνιστήκαμε τα διεκδικήσαμε μέχρι τέλους. Αυτό μας ικανοποιεί, αν και μας έμεινε κάποια πικρία που δεν μπορέσαμε να μπούμε στην τετράδα, καθώς στον προημιτελικό ήμασταν πολύ κοντά να νικήσουμε, αλλά υστερήσαμε στις λεπτομέρειες»
Χ.Π: «Αυτό που μας έλειπε στο τουρνουά της Νάξου ήταν η εμπειρία. Με τον Ανέστη, πρώτη φορά παίζουμε οργανωμένα την φετινή χρονιά. Συνεπώς, δεν έχουμε μεγάλη εμπειρία από επίσημα παιχνίδια ως συμπαίκτες και αυτό ήταν κάτι που μας στοίχησε στην Νάξο. Στο Πόρτο Χέλι, που είχαμε ήδη στην πλάτη μας ένα τουρνουά, πήγαμε πολύ καλύτερα».
- Αυτό σημαίνει πως στο τουρνουά της Κατερίνης οι στόχοι είναι υψηλότεροι;
Α.Δ: «Μακάρι το τουρνουά της Κατερίνης να γίνει το τουρνουά μας και να έχουμε την πρώτη μας συμμετοχή σε έναν ημιτελικό».
Χ.Π: «Θα συμφωνήσω με τον Ανέστη. Το όνειρο μας είναι να μπούμε στην τετράδα ενός Masters. Πιστεύω πως είναι ένας εφικτός στόχος».
- Τι είναι αυτό που βρήκατε ο ένας στον άλλον και παίξατε μαζί;
Α.Δ: «Η χημεία μας σε όλα τα επίπεδα είναι αυτό που μας έκανε να παίξουμε μαζί. Ταιριάζουμε τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου».
Χ.Π: «Το σημαντικό σε μια ομάδα μπίτς βόλεϊ, είναι να υπάρχει καλή χημεία με τον συμπαίκτη σου. Με τον Ανέστη ταιριάζουμε απόλυτα και γι αυτό βλέπω να αγωνιζόμαστε μαζί για πολλά χρόνια».
- Το επίπεδο των φετινών Masters του Πανελλήνιου Σιρκουΐ Beach Volley πώς σας φαίνεται;
Α.Δ: «Το επίπεδο των αγώνων έχει ανέβει αισθητά. Σε αυτό βοηθάει το γεγονός πως πλέον υπάρχουν προπονητές σε όλες τις ομάδες. Την άνοδο του ελληνικού μπίτς βόλεϊ επίσης μπορεί να καταλάβει κανείς και από τις συμμετοχές ξένων ομάδων».
Χ.Π: «Οι πιο πολλές ομάδες είναι πολύ κοντά η μια με την άλλη. Είναι μόνο τρία ζευγάρια που ξεχωρίζουν, αλλά και πάλι ελάχιστα. Αυτό το γεγονός φανερώνεται από το ότι τα περισσότερα παιχνίδια πάνε στο τάι μπρέικ».

- Το Πόρτο Χέλι γενικά πως σας φάνηκε;
Χ.Π. «Πολύ όμορφη τοποθεσία με εξαιρετικά γήπεδα και τον κόσμο να είναι δίπλα στους αθλητές.
Αυτό που θα κρατήσουμε ως πιο δυνατή ανάμνηση από το τουρνουά, είναι πως το απόγευμα του Σαββάτου, και ενώ αγωνιζόμασταν, οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες καθώς έβρεχε. Ο κόσμος όμως αντί να φύγει παρέμεινε και αυξήθηκε μάλιστα, δείγμα πως στο Δήμο Κρανιδίου ταιριάζει το μπίτς βόλεϊ».
- Ποιο είναι το πρότυπο αθλητή που έχετε;
Α.Δ: «Εγώ έχω τον πατέρα μου, τον παλιό αθλητή και νυν προπονητή, Μάκη Δημητριάδη, που ήταν ένας σπουδαίος αθλητής και με έχει βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη μου. Του αφιερώνω την πορεία μου στο Πόρτο Χέλι και του υπόσχομαι πως στο μέλλον θα πάω ακόμα καλύτερα».
Μ.Δ: « Εγώ ξεχωρίζω από όλους τους αθλητές τον Μάνο Ξενάκη, που είναι ένα πρότυπο αθλητή και έχει καταφέρει να βγει πέντε φορές πρωταθλητής Ελλάδος. Είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Μακάρι να του μοιάσω λίγο και να μπορέσω να φτάσω τις επιτυχίες του».
- Ποιοί είναι οι άνθρωποι που σας έχουν βοηθήσει ώστε να μπορέσετε να συμμετέχετε κανονικά στα τουρνουά;
- Καταρχήν ο προπονητής μας, Γιώργος Γιάτσης, που μας πίστεψε σαν ομάδα και ασχολήθηκε μαζί μας. Να ευχαριστήσουμε επίσης και την Ιντεραμερικαν και τον κο Φαραντούρη από το κέντρο Αθηνών, που μας στηρίζει, όπως και τον κο Βαλινδρά από την Νάξο.
- Ανέστη έπαιζες στο Αιγίνιο πολλά χρόνια και συνεπώς έχεις πολλούς φίλους στην Κατερίνη, που είναι ό επόμενος σταθμός των Masters.
Α.Δ. «Η Κατερίνη είναι ένα υπέροχο μέρος, με πολύ όμορφες παραλίες. Είναι βέβαιο πως όλοι οι αθλητές θα ευχαριστηθούν το τουρνουά. Όσον αφορά στον κόσμο, έχω πολλούς φίλους από την Κατερίνη που ελπίζω να είναι αρκετοί ώστε να μπορέσουν να νικήσουν στην μάχη της κερκίδας τους φίλους του Χάρη Σακόγλου και του Μιχάλη Λαμπρινού».