Σελίδες


Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Γιόρτασαν οι παίδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την πρόκριση στο final four του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος!

Γιόρτασαν οι παίδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης
Οι παίδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επέστρεψαν στη βάση τους μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης στην προημιτελική φάση και την πρόκρισή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.
Πανευτυχής παίκτες αλλά και ο πρωτομάστορας – προπονητής της ομάδας παίδων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Δημήτρη Ζλατιλίδη, αποφάσισαν να γιορτάσουν την πρόκρισή τους.

Ο Έφορος του τμήματος Μαρίνος Βαφειάδης θέλοντας να επιβραβεύσει τα παιδιά, τον προπονητή αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ παρέθεσε γεύμα, το οποίο έλαβε χώρα στο μεζεδοπωλείο «ΑΓΟΡΑ».

Όπως είναι φανερό και από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, τα πρόσωπα των παικτών του Δημήτρη Ζλατιλίδη έλαμπαν από χαρά και ικανοποίηση, καθώς όπως δήλωσαν άπαντες αποκλειστικά στο thrakisport.gr «Αυτή την ομάδα δεν πίστεψε κανείς....την πιστέψαμε όμως εμείς».

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και όλοι είναι εμφανίζονται έτοιμοι για μία ακόμη μεγαλύτερη εμφάνιση στο Final4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.
Θα ακολουθήσουν κι άλλα ρεπορτάζ με συνεντεύξεις των παιδιών αλλά και του Δημήτρη Ζλατιλίδη, που χωρίς αυτόν, όπως δήλωσαν τα ίδια τα παιδιά δεν θα τα είχαν καταφέρει !
ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr