Σελίδες


Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ο Εβρίτης κεντρικός Βασίλης Στοϊλούδης και η πετυχημένη χρονιά του με τον Ηρακλής.

Ο Βασίλης Στοϊλούδης στο thrakisport.gr
Ο Εβρίτης κεντρικός Βασίλης Στοϊλούδης μίλησε στο thrakisport.gr για την πετυχημένη χρονιά που είχε ο Ηρακλής.
Μία ομάδα που απαρτίζεται από 4 Εβρίτες και κατάφερε με πολύ υπομονή και επιμονή να επιστρέψει στα σαλόνια της Volleyleague.
Ο 23χρονος Βασίλης Στοϊλούδης που ξεκίνησε την καριέρα του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη λόγω σπουδών, αλλά ταυτόχρονα ασχολείται επαγγελματικά με το αγαπημένο του άθλημα, που δεν είναι άλλο από το βόλλεϋ.

Ο Ηρακλής στην Volleyleague... Ποια τα συναισθήματά σου;
Β.Σ.: «Αισθάνομαι ικανοποίηση που πετύχαμε το στόχο μας και που ανεβάσαμε ξανά στη μεγάλη κατηγορία μια τόσο ιστορική ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής».

Στον Ηρακλή υπήρχαν κι άλλοι Εβρίτες (Μποζίδης, Ηλίας, Μούχλιας) κάνατε παρέα εκτός γηπέδου;
Β.Σ.: «Παρέα έκανα με όλα τα παιδιά όχι μόνο με τους Εβρίτες. Ήμασταν πολύ δεμένοι όλοι μεταξύ μας εντός και εκτός γηπέδου και πιστεύω ότι αυτό βοήθησε πολύ στην πολύ καλή πορεία μας».

Πως ήταν τα χρόνια στην Αλεξανδρούπολη και τον Εθνικό;
Β.Σ.: «Ήταν πολύ ωραία ! Με τα παιδιά δουλεύαμε πολύ. Ήμασταν φίλοι, κάναμε πολύ καλή παρέα και χαίρομαι να τους βλέπω να πηγαίνουν καλά. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τους τότε συμπαίκτες μου τον Ραφαήλ Κουμεντάκη, τους Κώστα και Ανέστη Δαλακούρα, τον Γρηγόρη Κοντοστάθη, τον Θωμά Δημητριάδη».

Για την ευρωπαϊκή πορεία του Εθνικού;
Β.Σ.: «Μακάρι να καταφέρνανε το κάτι παραπάνω !»

Έχεις παρακολουθήσει φέτος τον Ραφαήλ Κουμεντάκη; Θα ήθλες να διαγράψεις μία παρόμοια πορεία στο μέλλον;
Β.Σ.: «Ναι, τον παρακολουθώ στο ιταλικό πρωτάθλημα. Πηγαίνει εξαιρετικά ! Συγχαρητήρια. Του εύχομαι ότι καλύτερο. Μακάρι να έχω και εγώ μία ανάλογη πορεία» .
Θα ήθελες να επιστρέψεις στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αφού πρώτα ολοκληρώσεις τις σπουδές σου;
Β.Σ.: «Ας πάρω πρώτα το πτυχίο μου και βλέπουμε στο μέλλον... Θα ήθελα είναι η αλήθεια, να είμαι μαζί με τα παιδιά εκεί, που από μικροί είμαστε όλοι μία παρέα, πολύ καλοί φίλοι, μιας και τα συναισθήματα μου για όλους είναι γνωστά».

Συνέντευξη: Μαίρη Σαμιώτου για λογαριασμό του thrakisport.gr - φωτο: μαζί με τους Σταύρο Κασμπαλή & Γρηγόρη Κοντοστάθη μετά τη λήξη του αγώνα των play off  (θέσεις 5-8) επί του Παμβοχαϊκού.
πηγη www.thrakisport.gr