Σελίδες


Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ομάδα μοντέλο... πάει να γίνει...

ύριοΟμάδα μοντέλο... πάει να γίνει...
Σιγά σιγά, και ενώ κατακάθεται η σκόνη από τις φετινές επιτυχίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια τα δυσθεώρητα προβλήματα του τμήματος.
Μετά από την απόφαση των παικτών για αποχή από τις προπονήσεις, αλλά και τον χθεσινό "πόλεμο" ανακοινώσεων μεταξύ των παικτών και της διοίκησης, ήρθαν δύο σημερινές ραδιοφωνικές συνεντεύξεις στον Δημήτρη Κολιό και το ραδιόφωνο Maximum, για να... δέσει το γλυκό.

Την αρχή έκανε ο αρχηγός της ομάδας Ανέστης Δαλακούρας, ο οποίος εξέφρασε το παράπονο και τη δυσφορία των παιχτών έναντι της διοίκησης. Ανέφερε την μεγάλη ασυνέπεια στην καταβολή μισθών, τις κούφιες υποσχέσεις της διοίκησης και την έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ διοικούντων και παικτών. Πράγματα λίγο πολύ γνωστά σ' αυτούς που ασχολούνται με τα του Εθνικού, αλλά όλοι μας τα κρύβαμε κάτω από το χαλάκι, για να μη χαλάσει η "μαγιά" των επιτυχιών του τμήματος.

Αμέσως μετά την συνέντευξη του Ανέστη Δαλακούρα, έκανε παρέμβαση ο γ.γ του ΤΑΑ Παύλος Μιχαηλίδης, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Προσπάθησε να εξηγήσει αρχικά την μη καταβολή ολόκληρων μισθών στους παίκτες. Είπε ότι ήταν μπλοκαρισμένα τα χρήματα από τον Δήμο μέχρι τα μέσα Μαρτίου μέχρι να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός του Δήμου. Ένα μήνα μετά, γιατί δεν έχουν δοθεί χρήματα στους παίκτες;;; Επίσης, είπε ότι η ΕΣΑΠ καταβάλλει τις επιχορηγήσεις σε δόσεις. Μα αυτό ήταν γνωστό από την αρχή της χρονιάς! Και τα προηγούμενα χρόνια έτσι δινόταν οι επιχορηγήσεις!

Όσο για τις παλιότερες οφειλές του τμήματος που χρησιμοποίησε σαν δικαιολογία. Αυτά ΔΕΝ ήταν γνωστά από την αρχή της χρονιάς; Ξαφνικά, έσκασαν οι "ανελαστικές" αυτές οφειλές; Δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε...

Κάτι άλλο που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι ανέφερε ο κύριος Μιχαηλίδης ότι δεν δέχτηκε κανένα τηλεφώνημα από τους παίκτες για παράπονα. Αυτή είναι δουλειά της Διοίκησης θα ανταπαντήσουμε. Η Διοίκηση έχει χρέος να ενδιαφέρεται για τους προβληματισμούς των παικτών και όχι το αντίθετο. Περίμενε κάποιο τηλέφωνο η διοίκηση για να ασχοληθεί με τα παράπονα των παικτών;;; Ή μήπως δεν ήταν ενήμερη για τα προβλήματα;;;; Προφανώς και δεν μπορούμε να πιστέψουμε τίποτα τέτοιο.

Ας ελπίσουμε ότι ακόμα και την ύστατη ώρα θα βρεθεί η χρυσή τομή, και να μη χρειαστεί να ξαναβγούν τα εσωτερικά της ομάδας στον...ντελάλη.

Εμείς πάντως στο thrakisport.gr ελπίζουμε να μην καταστραφεί το οικοδόμημα που χτίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια. Αν και με τις ως τώρα ενδείξεις, είμαστε μάλλον απαισιόδοξοι.
Γιατί δεν είναι μόνο αυτά τα προβλήματα. Έχει κι άλλα τα οποία και θα εκθέσουμε όπως οφείλουμε στο φίλαθλο κοινό της Αλεξανδρούπολης λίαν συντόμως...
πηγη www.thrakisport.gr