Σελίδες


Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Σταύρος Κασαμπαλής «Δεν είμαστε ο Τιτανικός μπορούμε καλύτερα του χρόνου»

«Δεν είμαστε ο Τιτανικός»
Μπορεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης να μην είχε την ίδια πορεία με πέρσι λόγω των προβλημάτων, αλλά οι παίκτες του είναι αισιόδοξοι.
Ο πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σταύρος Κασαμπαλής είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ενώ θέλαμε να δώσουμε το 100% δεν μπορέσαμε γιατί τις τελευταίες δύο εβδομάδες είμαστε απροπόνητοι για οικονομικούς λόγους. Δεν είμαστε ο τιτανικός, μπορούμε να κάνουμε έναν καλύτερο σχεδιασμό για του χρόνου».

Ο λίμπερο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Γρηγόρης Κοντοστάθης, είπε: «Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, καθώς η οικονομική κατάσταση της ομάδας είναι κακή. Δεν κάναμε προπόνηση τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τα δεδουλευμένα μας, αλλά δεν υπήρχε ανταπόκριση. Το αποτέλεσμα σήμερα ήταν προκαθορισμένο, δεν υπήρχε τρόπος να νικήσουμε. Αξίζαμε την έκτη θέση με τα σημερινά δεδομένα, τίποτα παραπάνω».

Μουστακίδης: «Πιο δυνατά τη νέα χρονιά»

Ο προπονητής του Εθνικού, Σάκης Μουστακίδης, δήλωσε μετά το ματς με την Κηφισιά:
«Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους και τη νέα χρονιά να μπούμε ξανά δυναμικά. Ήταν μία χρονιά δύσκολη. Με βάση τα προβλήματα στην ομάδα, η θέση στην οποία τερματίσαμε είναι ικανοποιητική».
πηγη www.volleynews.gr