Σελίδες


Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Δεν τα κατάφερε το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης, που έχασε δύσκολα από το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης


Η ομάδα Βόλεϊ του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης δεν κατάφερε να κερδίσει το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και να πάρει το εισιτήριο για το Final Four των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Λυκείων που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη 22,23,24 Απριλίου.
Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε 1000 περίπου θεατές, κυρίως μαθητές και μαθήτριες της Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι υποστήριξαν θερμά την ομάδα της πόλης τους και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν αγώνα πολύ υψηλού επιπέδου.  
Το 3ο ΓΕΛ Αλεξ/πολης, το οποίο πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Λυκείων, έπαιξε εξαιρετικά απέναντι στον μόνιμο πρωταθλητή των αγώνων αυτών, το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και διεκδίκησε την νίκη μέχρι το τέλος.
Το πρώτο σετ κέρδισε η ομάδα της Θεσσαλονίκης 25-19 σχετικά εύκολα, όμως το 3ο ΓΕΛ Αλεξ/πολης αντέδρασε στο 2ο σετ με ηγέτη το Σωκράτη Χαραλαμπίδη στο οποίο προηγήθηκε και είχε την ευκαιρία να το κερδίσει, ωστόσο το Ελληνικό Κολλέγιο κατάφερε τελειώσει το σετ με 27-25 και τον αγώνα με 2-0.
Η σύνθεση του 3ου Γενικού Λυκείου Αλεξ/πολης: 
(Προπονητής: Γκαρνέτας Χρήστος) Χαραλαμπίδης Σ., Τέλιος Κ., Καραπιπέρης Γ., Ανδρεάδης Α., Τσιρόπουλος Στ., Αναστασόπουλος Κ., Παρασκευάς Ντ., Χατζίδης Χρ., Γιαννακόπουλος Γ., Αλεξιάδης Τρ., Μούρος Δ., Ντάβος Τ.