Σελίδες


Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Γράφει ιστορία στο Ζέλικ ο Εθνικός

Γράφει ιστορία στο Ζέλικ ο Εθνικός

Δύο σετ μακρία από την ιστορική πρόκριση στους «8» του Challenge Cup, χωρίζουν τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Μετά από ένα μακρύ ταξίδι που ξεκίνησε από την Πάτρα, την Αθήνα και τις Βρυξέλλες βρίσκεται από την Δευτέρα στο Ζέλικ του Βελγίου όπου αύριο Τετάρτη στις 21.30 στο «Sportcomplex Molenbos» θα αντιμετωπίσει τη Γιουφόνικ Άσε Λένικ στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16».

Στον πρώτο αγώνα στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός είχε επικρατήσει με 3-0 αλλά η δυναμική του βελγικής ομάδα δεν επιτρέπει εφησυχασμό. 
*Το Σάββατο η Λένικ για το βελγικό πρωτάθλημα νίκησε την Κουμπερτίν Σανκς με 3-0 (25-21, 25-20, 25-15)*Διαιτητές του αγώνα (21.30) θα είναι ο Νορβηγός Τιμ Κάαμπερ και ο Ισπανός Αντζέλ Ρομέρο Μαρτίνες.

Μουστακίδης:«Δεν σκεφτόμαστε τα δύο σετ αλλά την νίκη»Μουστακίδης:«Δεν σκεφτόμαστε τα δύο σετ αλλά την νίκη»

Για τον τεχνικό του Εθνικού Σάκη Μουστακίδη η επιστροφή στο Ζέλικ έχει τη δική της σημασία καθώς όπως δήλωσε είχε παίξει πριν 25 χρόνια στο Ζέλικ, όταν αγωνιζόταν ως πασαδόρος στον Ολυμπιακό.

«Πριν από 25 χρόνια είχαμε παίξει εδώ με τον Ολυμπιακό, είχαμε χάσει 3-0 σετ αλλά νικήσαμε 3-0 στη Νέα Σμύρνη και περάσαμε με καλύτερη διαφορά πόντων», θυμάται ο Μουστακίδης ως πασαδόρος της ομάδας του Πειραιά, αλλά τώρα η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική για τον ίδιο και την ομάδα του:

«Η Λένικ πιστεύω πως μπορεί να είχε και τακτική να χτυπήσει τη ρεβάνς. Στο γήπεδο της θα είναι διαφορετική απ΄ότι στην Αλεξανδρούπολη. Οι παίκτες μου έχουν καταλάβει την σπουδαιότητα του αγώνα. Θέλουμε την πρόκριση. Δεν σκεφτόμαστε τα δύο σετ αλλά τη νίκη. Πρέπει να κινηθούμε πόντο, πόντο για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα», είπε ο Μουστακίδης.
πηγη www.volleynews.gr