Σελίδες


Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Προκρίθηκε η Ορεστιάδα 3-0 τον Ηρακλή σε ημέρα μνήμης για τον Σαμαρά

Προκρίθηκε η Ορεστιάδα 3-0 τον Ηρακλή σε ημέρα μνήμης για τον Σαμαρά

Πριν από 16 χρόνια είχαν μονομαχήσει στον ημιτελικό του φάιναλ-4 του Κυπέλλου αλλά απόψε βρέθηκαν αντίπαλοι στον Β΄γύρο της ίδιας διοργάνωσης με την Ορεστιάδα να κερδίζει εύκολα τον Ηρακλή 3-0 και να κερδίζει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Δυνατό ξεκίνημα για τους πράσινους στις αρχές του αγώνα οι οποίοι προηγήθηκαν εύκολα με 8-3 χωρίς να δώσουν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Κ. Πάτρα η οποία με πολλά λάθη έμεινε πίσω στο σκορ, με την Ορεστιάδα να πιάνει πολύ καλή απόδοση και με τέσσερις κερδισμένους άσσους κατάφερε να κάνει το 1-0 με 25-13.

Στο δεύτερο σετ ήρθε η αντίδραση του γηραιού παίρνοντας κεφάλι στο σκορ βελτιώνοντας την αρχική κακή τους υποδοχή και κάνοντας 7-10, για να έρθουν οι ακρίτες και να ανατρέψουν την πορεία του σετ μέχρι το 18-15 όπου με κάποιες λάθος αποφάσεις του διαιτητή και μια κόκκινη στον Χουσίδη έγινε το 18-19 για να υποκύψουν τελικά οι φιλοξενούμενοι στην ανωτερότητα των γηπεδούχων και να γίνει το 2-0 με 25-22.

Το τρίτο σετ επιβεβαίωσε την διαφορά των δύο ομάδων με τον Νίκο Αντωνιάδη να κάνει πολλές αλλαγές στο σχήμα του και να παίρνει τη νίκη με 25-17.

Σετ: (25-13, 25-22, 25-17)

Ιωαννίδης- Παπαχρήστου
Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Αντωνιάδης): Κεμανετζής, Βλασακίδης, Χουσίδης, Καρδαμανίδης, Δημητρούδης, Κων/νίδης, Ποτολίδης,Πεντίδης, Διαμαντίδης, Νένογλου, Κοφίδης

ΗΡΑΚΛΗΣ Γ.Σ. (Πάτρας): Τσιάρας, Γεροβασιλείου, Θεοδόσης, Τσιράκης, Ευγενίδης, Ιωαννίδης, Σταυρακάκης, Δούβρος, Τζιουμάκας, Τσολάκος.
* Οι ακρίτες αφιέρωσαν τη νίκη - πρόκριση στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο, στο 4/1/2013, ενώ στα γραφεία του Α.Ο.Ορεστιάδας κεριά και αφιερώματα συντροφεύουν τη φανέλα και τις φωτογραφίες του Σαμαρά.
πηγη www.volleynews.gr