Σελίδες


Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ο Εθνικός έδωσε ρεσιτάλ Beach Volley στα Δίκελλα!!

Ο Εθνικός έδωσε ρεσιτάλ στα Δίκελλα

Μια εξαιρετική διοργάνωση είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε... στην παραλία των Δικέλλων στο beach Bar Bousoulas.

Κορυφαία ονόματα του θρακιώτικου Βόλλεϋ είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν στo «Local Qualification» της Αλεξανδρούπολης με τους διοργανωτές να έχουν φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Ο καυτός ήλιος και οι όμορφες παρουσίες ανέβαζαν ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία, ενώ οι συμμετέχοντες προσέφεραν θέαμα απαράμιλλης ομορφιάς στους φίλους του αθλήματος, που κατέκλυσαν την παραλία των Δικέλλων το Σάββατο αλλά και την Κυριακή.

Οι τρείς πρώτες ομάδες, που θα πάρουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο (20 & 21/7, Beach Bar Bousoulas) είναι οι:
1ος Ραφαήλ Κουμεντάκης – Κώστας Δαλακούρας
2ος Ανέστης Δαλακούρας – Θωμάς Δημητριαδης
3ος Γιώργος Παπάζογλου – Δημήτρης Γκαράς


Εκτός όμως από τους διαγωνιζόμενους, το παρόν στο τουρνουά έδωσαν ο αρχηγός του Εθνικού Άκης Σιδηρόπουλος, ο Γιάννης Καβαρατζής, ο Ιπποκράτης Δήμητσας, ο Γιάννης Ανδρεάδης, αλλά και ο αλεξανδρουπολίτης παίκτης της ΑΕΚ, Σταύρος Στάθάκης, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές φιλικές σχέσεις με τους «μικρούς» του Εθνικού.

Δημήτρης Γραμματικάκης, Γιώργος Παπάζογλου, Δημήτρης Γκαράς, Δημήτρης Βλασσακίδης , Βασίλης Προδρομίδης, Γιάννης Δημητρούδης, Δημήτρης Κωνστανίδης, Ισίδωρος Δημητρούδης, Αλέξανδρος Λατζουράκης, Δημήτρης Κουσούδης, Τόλης Καπετανίδης, Κώστας Δελιγιαννίδης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Κώστας Δαλαικούρας, Θωμάς Δημητριάδης, Ανέστης Δαλακούρας, Γιώργος Μόκαλης, Σταύρος Αρχοντούδης, Δημήτρης Ζλατιλίδης και ο Ηλίας Κρεούζης, τα έδωσαν όλα πραγματικά.... και χάρισαν μαγικές στιγμές!

Το thrakisport.gr  βρέθηκε στο «Local Qualification» και σας παρουσιάζει μερικά από τα πιο όμορφα στιγμιότυπα της. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες. Σπεύσατε λοιπόν στις όμορφες παραλίες της Αλεξανδρούπολης και απολαύστε τη θάλασσα, τον ήλιο, αλλά και το αγαπημένο σας άθλημα, που δεν είναι άλλο από το Beach Volley...
Πηγή: thrakisport.gr