Σελίδες


Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Διήμερο Beach Volley στο Nammos


Διήμερο Beach Volley στο Nammos
Το Σαββατοκύριακο 13&14 Ιουλίου στο Beach Bar Nammos στην παραλία του Αη Γιώργη με χορηγό την εταιρεία Lipton Ice Tea στην Αλεξανδρούπολη, οι μάχες στην άμμο ήταν συγκλονιστικές.
H άμμος στρώθηκε, το φιλέ κρεμάστηκε και οι συμμετέχοντες πήραν θέσεις μάχης!

Διήμερο beach volley θα λέγαμε για την παραθαλάσσια πόλη της Αλεξανδρούπολης και για τους λάτρεις του αθλήματος... Εκπληκτικό θέαμα και συγκινήσεις προσέφεραν οι συμμετέχοντες σε όσους βρέθηκαν στην παραλία της Αγίας Παρασκευής.

Για τις απονομές των μεταλλίων φρόντισε να τιμήσει τους αθλητές ο κ. Σταύρος Καβαρατζής, σύμβουλος της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης, μαζί με τους ιδιοκτήτες του χώρου όπου φιλοξενήθηκαν οι αγώνες.

Οι πρωτεργάτες της διοργάνωσης ευχαρίστησαν τους ιδιοκτήτες του Βeach Βar Nammos καθώς και την χορηγό εταιρεία Lipton Ice Tea γιατη δυνατότητα που έδωσαν στην νεολαία της πόλης μας να περάσουν ένα ευχάριστο αθλητικό Σαββατοκύριακο και ευχήθηκαν καλή συνέχεια και για τα επόμενα τουρνουά που θα γίνουν στις πανέμορφες παραλίες της φιλόξενης πόλης της Αλεξανδρούπολης!!!

Το thrakisport.gr βρέθηκε στη διοργάνωση και σας παρουσιάζει μερικά στιγμιότυπα...Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ
πηγη www.thrakisport.gr