Σελίδες


Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Οικονομικά, γήπεδο, μεταγραφές και... Κουμεντάκης στη συνέντευξη Τύπου του Εθνικού


Οικονομικά, γήπεδο, μεταγραφές και... Κουμεντάκης στη συνέντευξη Τύπου του Εθνικού


Απ όλα είχε η συνέντευξη Τύπου του Εθνικού Αλεξανδρόύπολης, στην οποία μίλησαν ο πρόεδρος Γιάννης Τζήμας, ο προπονητής Σάκης Μουστακίδης και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης που αποχωρεί για την Ιταλία και τη Ραβένα

Ξεκινώντας τον απολογισμό της περσινής χρονιάς ο Γιάννης Τζίμας ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν ηθικά αλλά κυρίως οικονομικά δίπλα στην ομάδα και ιδιαίτερα τον μεγάλο χορηγό των τελευταίων χρόνων τα Χρυσωρυχεία Θράκης, τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, την ΟΠΑΠ Α.Ε. και όλους τους μικρότερους χορηγούς που βοήθησαν σημαντικά με τις χορηγίες τους. Επίσης ευχαρίστησε τον κόσμο, τους προπονητές, τους παίκτες και τους συνδιοικούντες του στην ομάδα, οι οποίοι συνέβαλαν στην πετυχημένη πορεία της και στην έξοδο της στην Ευρώπη μετά από 32 χρόνια. 
Αρχικά αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που ταλάνιζαν και εξακολουθούν να ταλαιπωρούν την ομάδα του Εθνικού και δεν παρέλειψε να επισημάνει το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που προέκυψε στα μέσα της χρονιάς και δεν είναι άλλο από την «υπόθεση Ζολώτα». 
Επιπρόσθετα δήλωσε ότι «η διοίκηση του Εθνικού περηφανεύεται για τη χρηστή διαχείριση των οικονομικών της» και παρά τις οικονομικές δυσκολίες κατάφερε την κατάκτηση της 4ης θέσης και την έξοδο της στην Ευρώπη, την πρόκριση και τη συμμετοχή της στο final four του league cup και την κατάκτηση για ακόμη μία φορά του πρωταθλήματος εφήβων. 
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα τελευταία δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο που όπως υποστηρίζει  «μόνο προβλήματα δημιουργούν στον Εθνικό και λάθος εντυπώσεις στον κόσμο». 
Ειδική αναφορά έγινε για την πρόοδο των εργασιών στο γήπεδο που απαιτούνται ώστε το Κλειστό Γυμναστήριο να πληρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να αγωνιστεί ο Εθνικός στην Αλεξανδρούπολη. 
Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο προπονητής κ.Μουστακίδης, ο οποίος αρχικά ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ραφαήλ Κουμεντάκη που θα αγωνίζεται φέτος στην ιταλική Ραβένα. Μετέπειτα αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της ομάδας για την φετινή αγωνιστική περίοδο ανακοινώνοντας την παραμονή του Ιβάν Ράιτς, την ένταξη του Ανδρέα Ανδρεάδη στο ρόστερ του Εθνικού ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Μιχάλη Κόβατς για την προσφορά του στην ομάδα. 
Στο τέλος ο Ραφαήλ Κουμεντάκης φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον κόσμο του. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα μιλώντας με εγκωμιαστικά λόγια για τον προπονητή του, Σάκη Μουστακίδη, τονίζοντας την αξία του ως προπονητή αλλά και ως άνθρωπο. 
Ανακοινώθηκε τέλος, η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για τη φετινή περίοδο 2013-2014 και προσδοκάται για ακόμη μία φόρα ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης να ενισχύσει την «ομάδα της καρδιάς του» αγοράζοντας ένα εισιτήριο.
πηγη www.volleynews.gr