Σελίδες


Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Οι Μπιλλήρης / Κουζούνης έσπασαν την κυριαρχία των Ζουπάνι / Κοτσιλάνου. Τρίτωσαν τα χρυσά οι Κις, Μεθενίτη

Οι Μπιλλήρης / Κουζούνης έσπασαν την κυριαρχία των Ζουπάνι / Κοτσιλάνου
Οι Μπιλλήρης / Κουζούνης έσπασαν την κυριαρχία και το αήττητο των Ζουπάνι / Κοτσιλιάνου και επικράτησαν στον τελικό του 5ou Μasters στο Σχοινιά με 2-1 (15-21, 22-20, 15-10). Παρότι οι Ζουπάνι / Κοτσιλιάνος ξεκίνησαν δυνατά και με όπλο το σερβίς πήραν το 1ο σετ, οι Κουζούνης / Μπιλλήρης κοντρόλαραν την υποδοχή τους και με καλές άμυνες πήραν αποτελεσματικές «κόντρες». 


Στο 2ο σετ έχτισαν προβάδισμα 20-15 και παραλίγο να χάσουν το παιχνίδι όταν οι έμπειροι Κότσι / Ζούπα έκαναν σερί 5-0 και ισοφάρισαν 20-20. Με μπλοκ του Κουζούνη στον Κοτσιλιάνο και ένα κερδισμένο μπλοκ άουτ του Μπιλλήρη ισοφάρισαν 1-1 σετ. Στο τάι μπρέικ οι Μπλλήρης / Κουζούνης προηγήθηκαν με 6-3, με άμυνα και επίθεση του Μπιλλήρη και έφτασαν στο 10-6 με άσο του Κουζούνη. Στο 11-7 ο τελευταίος σταμάτησε με μπλοκ τον Κοτσιλιάνο (για το 12-7), ενώ στο 13-9 ο Ζουπάνης πρώτα δέχθηκε μπλοκ και μετά κάρφωσε στο φιλέ, δίνοντας το πρώτο σετ-ματς μπολ στους αντιπάλους (14-9). Ο Ζουπάνι μείωσε σε 14-10, αλλά στην επόμενη φάση έκανε φιλέ επιχειρώντας να σταματήσει τον Κουζούνη και ο αγώνας τελείωσε με έξαλλους πανηγυρισμούς από τους νικητές.

Τρίτωσαν τα χρυσά οι Κις, Μεθενίτη

To τρίτο χρυσό μετάλλιο στα πέντε τουρνουά της κατηγορίας Masters κατέκτησαν οι Κάταλιν Κις / Πηγιάνα Μεθενίτη κι έτσι μετά την... απουσία τους από τον τελικό της Αίγινας επέστρεψαν δυναμικά στον τελικό του τουρνουά στο Καράβι και νίκησαν εύκολα τις Αρετή Τέζα / Εύη Χρήστου με 2-0 (21-14, 21-09) κι έτσι απέδειξαν πως είναι το μεγάλο φαβορί ακόμα και για τον τίτλο του εφετινού καλοκαιριού στα τελικά που θα γίνουν 27-28 Ιουλίου στο Allou! Fun Park. 



Tα υπόλοιπα Masters
1ο Masters Allou! Fun Park
πηγη www.volleynews.gr