Σελίδες


Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Κασαμπαλής:«Εύχομαι να μπορέσω να συμβάλω στον Εθνικό»

Κασαμπαλής:«Εύχομαι να μπορέσω να συμβάλω στον Εθνικό»
Μετά την υπογραφή συμβολαίων των Γιάννη Καβαρατζή και Γρηγόρη Κοντοστάθη, ήρθε η σειρά για ακόμη ένα παιδί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.
Ο λόγος για τον Σταύρο Κασαμπαλή, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα των «μεγάλων» του Εθνικού.

Μέσα από τα τμήματα υποδομών του ιστορικού συλλόγου της Αλεξανδρούπολης, ο Σταυρός ξεχώρισε με το ταλέντο του, καθώς αγωνίζεται στην εθνική ομάδα παίδων, όπου και διακρίθηκε ως βασικός πασαδόρος αλλά και την εθνική εφήβων. Ο Κασαμπαλής πρόκειται για ένα από τα καινούργια ταλέντα του ελληνικού βόλλεϋ κι όλοι μιλάνε για το λαμπρό μέλλον που τον περιμένει.
Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο thrakisport.gr, ο Σταύρος Κασαμπαλής δήλωσε: «Σίγουρα είναι ένα μεγάλο βήμα για την αρχή της καριέρας μου ως επαγγελματίας παίκτης και ταυτόχρονα ένα ευχάριστο γεγονός για μένα και την οικογένεια μου! Είναι σπουδαίο που το πρώτο συμβόλαιο που υπογράφω είναι στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα και στην οποία υπήρξε αθλητής και προπονητής ο πατέρας μου! Ένα συμβόλαιο όποιας μορφής και αν είναι, φέρει ευθύνες, τις οποίες είμαι διατεθειμένος να αναλάβω! Εύχομαι η φετινή πορεία της ομάδας μας να είναι γεμάτη επιτυχίες και να μπορέσω να συμβάλω σε αυτό ως ενεργό μέλος!».

Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε στον Σταύρο πολλές επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδου!
πηγη www.thrakisport.gr