Σελίδες


Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Στον... αέρα το Πανελλήνιο Παίδων λόγω... ταυτοπροσωπίας

Στον... αέρα το Πανελλήνιο Παίδων λόγω... ταυτοπροσωπίας

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων κινδυνεύει να μην ολοκληρωθεί για την εφετινή σεζόν. Τέσσερις ημέρες πριν από την προγραμματισμένη διεξαγωγή του και η ΕΟΠΕ έχει βρεθεί σε αδιέξοδο λόγω μιας δικαστικής εμπλοκής. Από το απόγευμα υπάρχει σε εξέλιξη σύσκεψη στην ομοσπονδία για να συζητηθεί το θέμα με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά. Από διεξαγωγή του πρωταθλήματος τον Σεπτέμβριο μέχρι και ματαίωση του!
Το πρωτάθλημα καθυστέρησε να ολοκληρωθεί λόγω της αναβολής για τις μαθητικές εξετάσεις και ορίστηκε για τον Ιούνιο. Στο μεταξύ, όμως, στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΣΠΕΠ υπήρξε εμπλοκή λόγω πλαστοπροσωπίας ενός αθλητή της ΕΑΠ η οποία και τιμωρήθηκε. Στην συνέχεια, όμως, η ΕΑΠ έκανε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για να δικαιωθεί. Μέχρι να εκδοθεί η απόφαση η ΕΟΠΕ υποστηρίζει πως αδυνατεί να ορίσει τους αγώνες καθώς δεν υπάρχει πρωταθλητής Πελοποννήσου. Μάλιστα στην περίπτωση που η ΕΑΠ δικαιωθεί στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο θα υπάρξει ακύρωση του πρωταθλήματος.
Στις τάξεις όλων των ομάδων υπάρχει αναστάστωση και αγωνία καθώς δεν γνωρίζουν πότε και αν θα αγωνιστούν ενώ πολλοί αθλητές πέρα από την απογοήτευση τους που δεν θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν απειλούν ακόμα και να εγκαταλείψουν το βόλεϊ και να πάνε σε άλλα ομαδικά αθλήματα.
πηγη www.volleynews.gr