Σελίδες


Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ



Την Πέμπτη 20/6/2013, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης.
Το διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή του νέου Προέδρου της Νίκης Αλεξανδρούπολης, κ.Χαρπαντίδη Σίμου, τον οποίο συγχαίρουμε για την εκλογή του και του ευχόμαστε καλή δύναμη στη πολύ σημαντική προσπάθεια του συλλόγου του για το γυναικείο Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης.
Τον Πρόεδρο της Νίκης συνόδευαν το μέλος του Δ.Σ. της ομάδας κ.Φουτζιτζής Χρήστος και ο προπονητής των αναπτυξιακών τμημάτων Γιάννης Κούτρας.
Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους της Νίκης Αλεξανδρούπολης για την παρουσία τους αλλά και τον Θανάση Μουστακίδη, ο οποίος ήταν παρών στο προηγούμενο Δ.Σ. της Λέσχης, γεγονός το οποίο μας δίνει κουράγιο για την συνέχεια των δράσεων μας.

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. ήταν :

1. Η διοργάνωση του 1ου Τουρνουά Beach Volley Συλλόγων Γυναικών Έβρου με συνδιοργανωτή τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και με την αιγίδα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αν.Μακ.-Θράκης.

Το Τουρνουά θα διεξαχθεί το διήμερο 29-30 Ιουνίου 2013, στην πλαζ Ε.Ο.Τ. Αλεξανδρούπολης με ομάδες των 4 αθλητριών απο τα σωματεία που δραστηριοποιούνται στο γυναικείο Βόλεϊ στον Έβρο. Συγκεκριμμένα το Σάββατο 29 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά των Παγκορασίδων (κορίτσια Γυμνασίου) και την Κυριακή 30 Ιουνίου το τουρνουά των Κορασίδων (κορίτσια Λυκείου).

2. Η Λέσχη να παρεβρεθεί με αντιπροσωπία του Δ.Σ. στις εκλογές της Γ.Ε.Αλεξανδρούπολης, αποδεχόμενη το κάλεσμα του προέδρου της Γιώργου Ξενουδάκη. Η Λέσχη θεωρεί ότι είναι σημαντική η συνέχεια αλλά και η βελτίωση της επιτυχημένης παρουσίας της ομάδας για την ανάπτυξη του ανδρικού Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης.


3. Την συνέχεια του αιτήματος για την εξασφάλιση γραφείων για την στέγαση της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης με παράσταση στον Δήμαρχο κ. Λάμπάκη Βαγγέλη και στον πρόεδρο του Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α κ.Σεφεριάδη Σάββα.