Σελίδες


Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Η συνάντηση του Προέδρου της ΕΟΠΕ με τους εκπροσώπους των σωματείων!


Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας, με τους Προέδρους των Σωματείων της Α’ Περιφέρειας Ε.Ο.ΠΕ., στην Ορεστιάδα.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της ακριτικής πόλης, με την ευκαιρία του αγώνα των Εθνικών ομάδων Ανδρών, Ελλάδας-Βελγίου.
Ο κ. Μαυρομάτης έκανε μια σύντομη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο χώρο και για τις προθέσεις της Ομοσπονδίας για την οργάνωση του αθλήματος, μέσα από τις νέες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα.
Ακολούθησε συζήτηση και οι εκπρόσωποι των Σωματείων, κατέθεσαν ιδέες και προτάσεις με γνώμονα την  αρτιότερη διοργάνωση των πρωταθλημάτων, τόσο σε τοπικό, όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο.
 
Το παρόν στη συνάντηση έδωσαν οι Πρόεδροι-Εκπρόσωποι των ομάδων:
Εθνικός Αλεξ/πολης (ΤΑΑ), Γ.Ε.Α., Νίκη Αλεξ/πολης, Αμαζόνες Μαΐστρου, Θύελλα Φερών, Έβρος Σουφλίου, Α.Ο. Βύσσας, Α.Ο. Ορεστιάδας.
Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία και τοποθέτηση, της συζύγου του Νίκου Σαμαρά, που εκπροσώπησε το πρωτοεμφανιζόμενο στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, σωματείο της Λήμνου.
Στη σύσκεψη παρέστησαν επίσης από την Ε.Ο.ΠΕ., ο κ. Κ. Ψαρουδάκης, ο κ. Θ. Ρέρας και ο κ. Α. Χατζηπαναγιώτου,  ο κ. Ε. Κεμανετζής από την ΕΣΠΕ Θράκης-Αν. Μακ/νίας και ο κ. Δ. Τζεπκιενλής από τον ΣΥΔΠΕ Θράκης-Αν. Μακ/νίας.
Όσο αφορά τον αγωνιστικό τομέα, η Τεχνική ηγεσία και οι παίκτες της Εθνικής μας, δεν βρέθηκαν σε «καλή μέρα», με αποτέλεσμα να ηττηθούν δίκαια και καθαρά από το Βέλγιο με 3-0 σετ.