Σελίδες


Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ανοιχτή πρόσκληση από τον Πρόεδρο της ΓΕΑ



Σας παραθέτουμε την Ανοιχτή πρόσκληση που μας απέστειλε ο Πρόεδρος της ΓΕΑ, που απευθύνεται σε  κάθε φίλο του βόλεϊ και της Γ.Ε.Α
Φτάνοντας στο τέλος μια διαδρομής, ο απολογισμός των πεπραγμένων κρίνεται επιβεβλημένος. Ο απολογισμός της διετίας θα γίνει βέβαια και θα παρουσιαστεί επίσημα στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που θα εκλέξει το νέο Δ.Σ.
Θεωρώ όμως σκόπιμο να δημοσιοποιήσω κάποιες σκέψεις μου, ως… αρχή προβληματισμού και… σκέψης, αν θέλετε, στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και συμμετοχής, κάθε φίλου του βόλεϊ και της Γ.Ε.Α.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε μια διετία τώρα απ' τις προηγούμενες εκλογές, τα ξεπεράσαμε. Ήμασταν πάντα εκεί, κοντά στην ομάδα.
Σε όλες τις μάχες, μικρές και μεγάλες, μπήκαμε μπροστά προσπαθώντας να έχουμε στυλοβάτες όλους εσάς. 
Πάντα επιμέναμε και θα επιμένουμε πως η δύναμη κάθε σωματείου είναι τα μέλη του, που δραστηριοποιούνται και παλεύουν για την ύπαρξη του .
Σας καλούμε να συμμετάσχετε όλοι στις εκλογές του Σωματείου (θέτοντας υποψηφιότητα για το Δ.Σ.) που θα πραγματοποιηθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.
Το σωματείο δεν είναι κάτι απρόσωπο και ξένο. Φτιάχνεται και δυναμώνει με τη δική σας συμμετοχή.
 
Γιώργος Ξενουδάκης
Πρόεδρος απερχόμενου Δ.Σ.
(Είμαι στη διάθεσή σας, για κάθε πληροφορία ή ενημέρωση, είτε στο e-mail του Συλλόγου, είτε προσωπικά στο τηλ/νο 6946955332)