Σελίδες


Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Αποφάσεις Δ.Σ. Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης


Την Τρίτη 11/6/2013, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης.
Το διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή του προπονητή του Εθνικού, Θανάση Μουστακίδη, ο οποίος έκανε ανοιχτό κάλεσμα στους προπονητές της πόλης για μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση για την οργάνωση των υποδομών του ανδρικού Βόλεϊ της πόλης. 
Στα πλαίσια των δράσεων της Λέσχης συζητήθηκαν θέματα ημερήσιας διάταξης.

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. ήταν :

1. Η Λέσχη να παρεβρεθεί με αντιπροσωπία του Δ.Σ. στις εκλογές του ερασιτέχνη Μ.Γ.Σ.Εθνικού Αλεξ/πολης, το αποτέλεσμα των οποίων θα είναι σημαντικό για την συνέχεια της επιτυχημένης πορείας του τμήματος Βόλεϊ του συλλόγου.

2. Να ικανοποιηθεί το αίτημα του Χρήστου Κίτσιου για δωρεά φιλέ από μέρους της Λέσχης και την παροχή βοήθειας στην κατασκευή ανοιχτού γηπέδου Βόλεϊ στον οικισμό της Παλαγίας.
Ακόμη αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί οργανωμένη δράση της Λέσχης στην κατεύθυνση της κατασκευής ανοιχτών γηπέδων Βόλεϊ στους περιφερειακούς οικισμούς της Αλεξανδρούπολης (Άνθεια, Απαλός, Μαΐστρος, Χηλή, Μάκρη κ.α.)

3. Να υποστηριχθεί το αίτημα για εξασφάλιση γραφείων για την στέγαση της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης. Με την απόκτηση μόνιμης στέγης θα δημιουργηθεί για την Λέσχη ο χώρος για τις συνεδριάσεις του Δ.Σ., η ασφαλής στέγαση του αρχείου της και την καλύτερη οργάνωση των δράσεων της.