Σελίδες


Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΠΑΣΑΠ : Βοηθήστε την Εθνική μας... το αξίζει!

Βοηθήστε την Εθνική μας... το αξίζει!

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών με ανακοίνωση του συγχαίρει την εθνική ομάδα για την εμφάνιση της στο Κορτράικ απέναντι στο Βέλγιο και ζητά να βοηθηθεί αυτή η ομάδα ώστε στο μέλλον να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους διεθνείς και τους προπονητές της Εθνικής Ανδρών για την ηρωική υπερπροσπάθεια, που κατέβαλλαν στο χθεσινό β’ αγώνα μπαράζ με το Βέλγιο, στο Κορτράικ.

Οι Έλληνες διεθνείς, που "κατέθεσαν" και την ψυχή τους στο γήπεδο για την υπέρβαση, φτάνοντας μία ανάσα από την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2013, αλλά τελικά έμειναν  με τις θετικές εντυπώσεις, "πλήρωσαν" με τον πιο οδυνηρό τρόπο την αρνητική εμφάνιση του α' αγώνα στην Ορεστιάδα και την ελλιπή προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί κατάλληλα στις ιδιαιτερότητες δύο τόσο σημαντιικών αναμετρήσεων.

Ωστόσο οι  ταλαντούχοι αθλητές μας , με το πάθος, το υψηλό αγωνιστικό τους φρόνημα απέδειξαν πως με σκληρή δουλειά, μεθοδικό και σωστό προγραμματισμό, αλλά κυρίως την απαραίτητη στήριξη και εμπιστοσύνη που αξίζουν αυτά τα παιδιά, το ελληνικό βόλεϊ μπορεί  στο μέλλον να μας χαρίσει σημαντικές επιτυχίες. Διακρίσεις για τις οποίες, στις δύσκολες μέρες που βιώνει η χώρα μας, άπαντες θα νιώσουμε εθνικά υπερήφανοι και η «γαλανόλευκη», μετά από χρόνια, θα αποτελέσει και πάλι πηγή έμπνευσης για τα νέα παιδιά του αθλήματος».
ΠΗΓΗ www.volleynews.gr