Σελίδες


Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ουζουνίδης: «Θα σταθώ αρωγός στην προσπάθεια του Εθνικού»

Ο βουλευτής συναντήθηκε με το Δ.Σ. την Παρασκευή 31/05/2013, συζήτησε με τους εκπροσώπους του ιστορικού σωματείου και τους διαβεβαίωσε πως θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά τους ώστε ο ΕΘΝΙΚΟΣ να αγωνιστεί για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης.

Ο κ. Ουζουνίδης τόνισε επίσης πως μέσω της σύμπραξης όλων των βουλευτών του νομού ο στόχος θα επιτευχθεί ευκολότερα. Για να συμβεί όμως αυτό και να μπορέσει να εκπροσωπηθεί επάξια στα ευρωπαϊκά σαλόνια του βόλεϊ η πόλη της Αλεξανδρούπολης, επιβάλλεται να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες ώστε το γήπεδο να κριθεί κατάλληλο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της CEV (Διεθνής Ομοσπονδία Βόλεϊ). Σημαντικότερη εργασία είναι η αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου σε 1000 θέσεις μέσω τοποθέτησης πτυσσόμενων κερκίδων κατά προτίμηση, για την αποφυγή απομάκρυνσης οποιουδήποτε άλλου αθλήματος φιλοξενείται σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Να τονιστεί πως οι βελτιώσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου θα ωφελήσουν διαχρονικά και τα υπόλοιπα αθλήματα αλλά και την πολυπόθητη ανάπτυξη της πόλης καθώς θα υπάρχει η δυνατότητα ανάληψης και άλλων μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.
ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr