Σελίδες


Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Έτοιμοι οι «παίδες» του Εθνικού Αλεξανδρούπολης


Έτοιμοι οι «παίδες» του Εθνικού Αλεξανδρούπολης
Την Παρασκευή ( 21/6) ξεκινάει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων με τους μικρούς του Εθνικού να μπαίνουν στην μάχη για την κατάκτηση ενός ακόμη κυπέλλου.

Η ομάδα του Γιάννη Ανδρεάδη την οποία στελεχώνουν οι: Σωκράτης Χαραλαμπίδης, Άνθιμος Κεσκίνης, Σταύρος Κασαμπαλής, Παρασκευάς Τσέλιος, Παναγιώτης Γκαρνέτας, Κωνσταντίνος Μπίκος, Θοδωρής Μπελέζης, Ιωάννης Καραπιπέρης, Ντένης Παρασκευάς, Άρης Ανδρεάδης, ΘεοδόσηςΓιαννακίδης, Άρης Θεοδωρίδης, Σπύρος Βενέτης και Σταύρος Τσιρόπουλος, είναι έτοιμη να περάσει στην επόμενη φάση για το fInal4 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων.

Ο προπονητής της ομάδας του Εθνικού Γιάννης Ανδρεάδης δήλωσε αποκλειστικά στο thrakisport.gr: «Ο όμιλος είναι αρκετά δύσκολος, όμως εμείς δουλέψαμε πολύ μετά τις εξετάσεις των παιδιών και ευελπιστούμε να περάσουμε στο παιχνίδιτης Δευτέρας και να προκριθούμε στο final4. Δυστυχώς όμως ο προγραμματισμός από πλευράς ομοσπονδίας είναι άκυρος και μοιραία αυτό το πρωτάθλημα θα στιγματιστεί. Όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα και αυτά είναι οικονομικής φύσεως μιας και η Ομοσπονδία δεν καλύπτει τα έξοδα των ομάδων, πράγμα ανεπίτρεπτο καθώς η ΕΟΠΕ θα έπρεπε να δείχνει την αρμόζουσα προσοχή στα αναπτυξιακά τμήματα». Τέλος ο Γιάννης Ανδρεάδης συμπλήρωσε: «Ελπίζουμε να περάσουμε στην τελική φάση, γιατί τα παιδιά προσπάθησαν και δούλεψαν αυτό το διάστημα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων του Εθνικού, ο οποίος αγωνίζεται στον Α' όμιλο:
Παρασκευή 21/6
20.00 (Α.Νικολαΐδης, Πολύχνη Θεσσαλονίκης): Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ηρακλής
Σάββατο 22/6
17:00 (Α.Νικολαΐδης, Πολύχνη Θεσσαλονίκης): Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Φθία Λαμίας
Κυριακή 23/6
16:00 (Α.Νικολαΐδης, Πολύχνη Θεσσαλονίκης): Νίκη Αιγινίου - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Από πλευράς οργάνωσης των αγώνων έχουν προκύψει πολλά προβλήματα, καθώς τα πάντα ορίσθηκαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, η ΕΟΠΕ δεν καλύπτει κανένα έξοδο στις ομάδες που μετακινούνται, ενώ στο νότιο όμιλο έχει ανακύψει και νομικό θέμα με προσφυγή της ΕΑΠ στο ΑΣΕΑΔ. Τα αναπτυξιακά θέματα του βόλλεϋ θα έπρεπε να είναι η πρώτη προτεραιότητα της Ομοσπονδίας, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει...
πηγη www.thrakisport.gr