Σελίδες


Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Μαυρομάτης: "Το βόλεϊ είναι κοινωνικό αγαθό που ενώνει..."



 

Η Καλαμάτα μετά από 11 χρόνια φιλοξένησε ξανά την τελική φάση του Κυπέλλου, με την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας να δικαιώνει την Ομοσπονδία για την επιλογή της.

Το κατάμεστο γήπεδο, η απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί όλων των ομάδων και κυρίως οι Καλαματιανοί φίλοι του βόλεϊ σε συνδυασμό με το θέαμα που πρόσφεραν οι ομάδες ήταν το ιδανικό φινάλε σε ένα ονειρικό Σαββατοκύριακο.

«Το μήνυμα που στείλαμε αυτό το Σαββατοκύριακο από την Καλαμάτα σε όλη την Ελλάδα είναι ότι ο αθλητισμός ζει, αντέχει στις δυσκολίες και είναι κοινωνικό αγαθό που ενώνει. Το Βόλεϊ φιλοδοξεί να είναι πρωτοπόρο στη διαμόρφωση του νέου πλαισίου του ελληνικού αθλητισμού κι ο τρόπος διεξαγωγής του Final 4 του Κυπέλλου με τη λογική της ευρείας συμμετοχής και της αποκέντρωσης που καθιέρωσε η ΕΟΠΕ κινείται προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε μετά το τέλος του τελικού ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης και συνέχισε:

«Είχαμε τη χαρά αυτό το διήμερο να παρακολουθήσουμε όμορφο θέαμα σε εξαιρετικό φίλαθλο περιβάλλον, με παρουσία κόσμου και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Ήταν μια γιορτή όπως ακριβώς πρέπει να είναι κάθε αθλητική εκδήλωση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνδιοργανωτές του Final 4, το Δήμο Καλαμάτας και το ΑΟ Καλαμάτας 80’ για την φοβερή προσπάθεια που έκαναν όλο αυτό το διάστημα. 
Τις Αστυνομικές αρχές για την εξαιρετική εφαρμογή των μέτρων τάξης καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.
Τις ομάδες που συμμετείχαν σε όλες τις φάσεις του θεσμού και κυρίως τον κόσμο της Καλαμάτας που συνέβαλλε με την άψογη παρουσία του ώστε να φτάσει μέσα από τη Δημόσια Τηλεόραση αυτή η πολύ όμορφη εικόνα σε όλη τη χώρα».

πηγη www.volleball.gr