Σελίδες


Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Χαλκίδα – Λανίτειο και Σύρος – Ελληνικό Κολλέγιο οι ημιτελικοί του φάιναλ-4 του Σχολικού Πρωταθλήματος

Χαλκίδα – Λανίτειο και Σύρος – Ελληνικό Κολλέγιο οι ημιτελικοί του φάιναλ-4 του Σχολικού Πρωταθλήματος

Έγινε πριν από λίγο η κλήρωση των ημιτελικών του φάιναλ-4 του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν στο γυμναστήριο του Μετς την Πέμπτη 27 Μαρτίου. Στα αγόρια τα ζευγάρια είναι 10.30: Χαλκίδα – Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού και 11.30: Σύρος – Ελληνικό Κολλέγιο.

Στα κορίτσια κληρώθηκαν Σχολή Μωραΐτη – Απόστολοι Πέτρου και Παύλου (Κύπρος) και στις 15.00 Ελληνικό Κολλέγιο – Καλλίπολη Πειραιά.

Οι τελικοί θα γίνουν την Παρασκευή 28 Μαρτίου στη μεγάλη σάλα του Μετς στις 10.00 των κοριτσιών και 12.00 των αγοριών. Οι μικροί τελικοί θα γίνουν στο γυμναστήριο του Γουδή στις 09.30 και 11.30 την Παρασκευή επειδή στο Β΄ γυμναστήριο του Μετς προέκυψε πρόβλημα με το παρκέ το οποίο «φούσκωσε» λόγω υγρασίας.

Πριν από τους αγώνες, στις 9.00 θα γίνει η τελετή έναρξης που θα περιλαμβάνει αγώνα της Εθνικής Ομάδας βόλεϊ καθιστών, θα ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος και ο όρκος των αθλητών.

Επίσης θα υπάρχουν δύο στατιστικολόγοι... δανεικοί από την Κηφισιά και τη γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ. Από τα στατιστικά που θα βγάλουν θα προκύψουν και οι MVP αγοριών και κοριτσιών.

Θυίζουμε ότι οι πρωταθλητές θα πάρουν και το εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Πορτογαλία την περίοδο 10-16 Απριλίου.

Οι ημιτελικοί και τελικοί θα μεταδοθούν από το volleynews.gr και το sportshero.gr