Σελίδες


Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Το Σουφλί βάζει την σφραγίδα του στο Βόλεϊ εντός και εκτός συνόρων!

ΛΑΜΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ 
Διαιτητής του αγώνα ο Σουφλιώτης Μιχάλης Κουτσούλας και προπονητές των ομάδων οι Θανάσης Μουστακίδης στον Εθνικό και Κώστας Δεληκώστας στη Λαμία που έχουν καταγωγή από το Σουφλί αμφότεροι.
Η συνέχεια για τον Χρήστο Μπατιανίδη διεθνή διαιτητή που ήταν Α΄ διαιτητής στο παιχνίδι Ναντ-Φενέρμπαχτσέ 0-3 που έφερε την Τουρκική ομάδα στον τελικό του Challenge Cup


Ο Θρακιώτης που σφύριξε στην μεγάλη πρόκριση της Φενέρμπαχτσέ στον τελικό
Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής
-  Η Φενερμπαχτσέ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις σοβαρότατες ελλείψεις της Ναντ, την οποία διέλυσε μέσα στη Γαλλία επικρατώντας με 3-0 σε έναν αγώνα όπου πρώτος διαιτητής στο παιχνίδι ήταν ο Εβρίτης Χρήστος Μπαντιανίδης.
Ο διαιτητής από το Σουφλί είχε οριστεί από την CEV στον επαναληπτικό ημιτελικό, μετά το 3-1 της Κωνσταντινούπολης. Βρέθηκε λοιπόν στην Γαλλία και με δεύτερο τον βούλγαρο Μαρκοφ, σφύριξε αυτήν την σημαντική αναμέτρηση.
Η τουρκική ομάδα κατέκτησε τα τρία σετ εύκολα με 13-25, 16-25, 18-25. Περιμένει πλέον να μάθει αν στον τελικό θα αντιμετωπίσει την ιταλική Λατίνα ή την επίσης τουρκική IBBSK. Ο επαναληπτικός διεξάγεται την Κυριακή (18.30) στην Κωνσταντινούπολη, με την Λατίνα να έχει κερδίσει 3-1 στο πρώτο παιχνίδι.
Υπενθυμίζεται ότι η IBBSK είναι η ομάδα την οποία θα αντιμετώπιζε ο Εθνικός αν είχε προκριθεί επί της Ασε Λενικ στα προημιτελικά του Challenge Cup. Τελικά οι Βέλγοι προκρίθηκαν και έπαιξαν αυτοί με τους Τούρκους στους "8", από τους οποίους και αποκλείστηκαν.
www.thrakisports.gr