Σελίδες


Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ''ΡΑΦ'' ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

 Ο Κουμεντάκης ενσωματώθηκε στην προετοιμασία

Στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας των Ανδρών παίρνει μέρος από τη Δευτέρα ο Ραφαήλ Κουμεντάκης. Ο νεαρός διεθνής συμμετείχε από τις 14 Ιουνίου στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων στο «Sport Camp» στο Λουτράκι . Μετά τον Αναστάσιο Ασπιώτη, που ήδη αγωνίστηκε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Ευρωπαϊκό Λιγκ στην Πάτρα, κρίθηκε από τον Γκόρντον Μέιφορθ ότι και ο 17χρονος ακραίος μπορεί να βοηθήσει στους Ανδρες.

ΑΦΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 12ΑΔΑ
Το πρωί της Παρασκευής (07.45) αναχωρεί για την Αγκυρα, μέσω Κωνσταντινούπολης, η Εθνική ομάδα των Ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει την Τουρκία στο πλαίσιο του Β’ ομίλου του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκόρντον Μέιφορθ είναι οι εξής:
Δημήτρης Τζούριτς, Νικόλαος Αγγελόπουλος (Ολυμπιακός), Απόστολος Αρμενάκης, Αναστάσιος Ασπιώτης (ΕΑ Πατρών), Αθανάσιος Τερζής, Γεώργιος Πετρέας (Άρης), Αχιλλέας Παπαδημητρίου (Παναθηναϊκός) Γεράσιμος Κανέλλος, Νικήτας Εφραιμίδης (Ηρακλής), Παναγιώτης Πελεκούδας (Λαμία), Ανδρέας Φράγκος (Πανελλήνιος), Ραφαήλ Κουμεντάκης (Εθνικός Αλεξ/ πολης).

Την αποστολή πλαισιώνουν και οι:
Μάριος Γκιούρδας (Team Manager), Γκόρντον Μέιφορθ (Α΄ Προπονητής), Αντώνιος Τσακιρόπουλος (B΄ Προπονητής), Νικόλαος Παπαγεωργίου (Φυσιοθεραπευτής), Αντώνης Βουρδέρης (Στατιστικολόγος), Ρήγας Ρηγόπουλος (Φροντιστής), Μανώλης Ρουμελιώτης (βοηθός προπονητή).