Σελίδες


Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΛΕΫ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ


ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Τ.Α.Π. (ΤΜΗΜΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ).
Την θριαμβευτική επάνοδο του Εθνικόύ στην Α1 κατηγορία του Βόλλεϋ ακολούθησε μια πολύ πετυχημένη Γενική Συνέλευση για την σύσταση του Τ.Α.Π. στο σωματείο.
Με την ευκαιρία του γεγονότος αυτού δόθηκε η ευκαιρία σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό μελών να συμμετέχουν, κάτι πρωτόγνωρο για τις Γ.Σ. του τμήματος και να συζητήσουν για πρώτη φορά μετά απο πολλά χρόνια εγκαιρα για την οργάνωση και την κατάσταση του τμήματος που αποτελεί την βιτρίνα του Βόλλεϋ της Αλεξανδρούπολης.
Στην αρχή της Γ.Σ. έγινε ενημέρωση για την οικονομική κυρίως κατάσταση του τμήματος, από τον άνθρωπο που ηγείται τα τελευταία χρόνια του τμήματος κ. Πέτρο Αρχοντίδη και ακολούθησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του πενταμελούς συμβουλίου του Τ.Α.Π.
Το πενταμελές συμβούλιο που προέκυψε απο την διαδικασία είναι :
Μαρασλής Στράτος, Δελχανίδης Σάκης, Χατζησταύρου Αντώνης, Τσελιγκόπουλος Πάρης, Χαραλαμπίδης Γιώργος.

Η ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Τ.Α.Π. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΫ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ