Σελίδες


Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Πρεμιέρα για Ράικ, κομπλέ ο Εθνικός






Την πρώτη του προπόνηση με τον Εθνικό έκανε το απόγευμα της Δευτέρας ο Ιβάν Ράικ. Ο Κροάτης διαγώνιος έφτασε στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή και δεν άργησε να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς με το υπόλοιπο σύνολο ώστε να καλύψει και το χαμένο έδαφος.Η πρώτη του παρουσία σκόρπισε χαμόγελα, αφού ο Ράικ άφησε πολύ καλά δείγματα γραφής στους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι πιστεύουν πολύ σε αυτόν. «Εάν δείξει μεγάλο μέρος των συστάσεων που τον συνοδεύουν, θα μας βοηθήσει πολύ να ανεβούμε ένα επίπεδο πιο πάνω» εκτιμούσαν στην Αλεξανδρούπολη και με όσα είδαν κατά την πρώτη μέρα παρουσίας του Ιβάν στο τερεν του κλειστού γυμναστηρίου της Αλεξανδρούπολης, δεν μπορούν παρά να είναι ικανοποιημένοι.

Αλτικός, δυνατός, βλέπει γήπεδο, εκρηκτικός και αριστερόχειρας (πάντα είναι προσόν για έναν διαγώνιο), είναι ορισμένα από τα σχόλια που ακούστηκαν στο γήπεδο. Και αν δέσει στο παιχνίδι με τον πασαδόρο Ακη Σιδηρόπουλο, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι . θεματικά! Εντάξει, μπορεί όλα αυτά να ακούγονται όμορφα και ωραία, αλλά καθρέφτης είναι το γήπεδο και οι πραγματικές δυνατότητές του θα φανούν στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Πλέον, μετά την προσθήκη του Ιβαν Ράικ και την υπογραφή συμβολαίου με το Μοχάμεντ Τζασμίν (ή όποιες από τις έξι λέξεις του ονοματεπωνύμου του ισχύουν), το ρόστερ του Εθνικού έχει κλείσει. Ο 27χρονος Άραβας από το Μπαχρέιν έχει δέσει για τα καλά με τους συναθλητές του στον Εθνικό και ο προπονητής του Γιάννης Ανδρεάδης δεν μπορεί παρά να εκφράσει την ικανοποίησή του , που μπορεί να δουλέψει απερίσπαστος. Τι απομένει; Μα τα φιλικά παιχνίδια που, αν και καθυστερημένα, προσπαθεί να κλείσει ο Εθνικός για το προσεχές Σαββατοκύριακο.


Συντάκτης: Γιώργος Πανταζίδης