Σελίδες


Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Πρώτα δείγματα θετικά για τον Άραβα ακραίο

Θετικές ήταν οι πρώτες εντυπώσεις των ανθρώπων του Εθνικού από την παρουσία του 27χρονου ακραίου από το Μπαχρέιν Μοχάμεντ Τζάσιν, ο οποίος αυτές τις ημέρες δοκιμάζεται στην Αλεξανδρούπολη. Εάν κατά την παραμονή του στον Έβρο ικανοποιήσει, τότε θα αποκτηθεί, για να ολοκληρώσει έτσι τις προσθήκες του ρόστερ των νεοφώτιστων στην Α1 εθνική κατηγορία.

Ο Τζάσιν έφθασε στη χώρα μας το απόγευμα της Πέμπτης και από την Αθήνα αφίχθη στην Αλεξανδρούπολη τα ξημερώματα της Παρασκευής. Το βράδυ της ίδιας μέρας πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση. Παρά την κούραση, κατάφερε να δείξει καλά στοιχεία, ιδιαίτερα στον τομέα της επίθεσης και του σέρβις. Ο Άραβας ακραίος έδειξε να είναι ιδιαίτερα δυνατός και εκρηκτικός, δείχνοντας ωστόσο κάποιες αδυναμίες στην υποδοχή. Όπως και να χει, θα συνεχίσει τις προπονήσεις και κριθεί από την παρουσία του καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και στα φιλικά της Θεσσαλονίκης που θα δώσει ο Εθνικός το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. «Ο Μοχάμεντ έχει θετικά στοιχεία! Είναι αρκετά καλός στον επιθετικό τομέα, έχει καλά πατήματα, αλλά αυτά δεν σημαίνουν πως θα συνεργαστεί, σίγουρα, μαζί μας! Θα πρέπει να τον δω ξανά στα φιλικά εκτός έδρας ματς με αντιπάλους τους Επίκουρο και ΠΑΟΚ, εντός της εβδομάδας προκειμένου να λάβω την οριστική μου απόφαση», ήταν τα λόγια του Γιάννη Ανδρεάδη.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα δώσει τα πρώτα της αγωνιστικά τεστ στη συμπρωτεύουσα με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ και τον Επίκουρο Πολίχνης. Εκεί ο Γιάννης Ανδρεάδης ελπίζει να έχει στη διάθεσή του όλους τους αθλητές που υπολογίζει για τη φετινή σεζόν, τόσο τον Κροάτη διαγώνιο Ιβάν Ράιτς όσο και τον Άκη Σιδηρόπουλο, που απείχε από τις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα λόγω οικονομικών διαφορών.

Τέλος, οι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας του Εθνικού, εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την απροθυμία έμπρακτης βοήθειας και στήριξης από τη δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης στη νέα προσπάθεια ενόψει του πρωταθλήματος της Α1.


Πηγή: thrakisport.gr

Συντάκτης: Γιώργος Πανταζίδης