Σελίδες


Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Καταγγελία Εθνικού στην FIVB
Τον δρόμο της επίσημης καταγγελίας στη CEV επέλεξε ο Εθνικός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thrakisport.gr για να εισπράξει τα οφειλούμενα χρήματα από τη μεταγραφή του Leo Andric στη Λουγκάνο!
Απ'ότι φαίνεται το καλοκαιρινό σήριαλ της μεταγραφής του νεαρού Κροάτη διαγώνιου έχει και συνέχεια... Οι Ελβετοί έχουν δώσει μόνο τα μισά χρήματα από αυτά που συμφωνήθηκαν μεταξύ των δύο ομάδων. Οπότε ο Εθνικός για να διασφαλίσει τα συμφέροντά του, έκανε καταγγελία στη FIVB, αλλά ενημέρωσε και την CEV για την κίνησή του. Ο Εθνικός με την καταγγελία του, ζητά τα οφειλόμενα χρήματα εντός μίας βδομάδας.

Αν λήξει αυτή η διορία, τότε η υπόθεση θα πάει στο Ευρωπαϊκό Αθλητικό Δικαστήριο. Εκεί, οι πιθανότητες είναι με το μέρος του Εθνικού, καθώς η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών περιλαμβάνει ρήτρα ακύρωσης μεταγραφής στην περίπτωση που δεν εξοφληθεί, και οι Ελβετοί θα έχουν να πάρουν μία μεγάλη απόφαση. Να πληρώσουν και να κρατήσουν τον Άντριτς, ή να τον αφήσουν να φύγει ενδυναμώνοντας τον Εθνικό; Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα υπάρχει άμεση ενημέρωση από το thrakisport.gr.
πηγη www.thrakisport.gr.