Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Μονόπλευρο ενδιαφέρον στο εβρίτικο ντέρμπι

Οι αναμετρήσεις μεταξύ του Εθνικού και της Ορεστιάδας δεν χρειάζεται να έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον για να αποκτήσουν ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για το παραδοσιακό εβρίτικο ντέρμπι. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν σίγουρα για τον γηπεδούχο Εθνικό και πολύ πιθανόν και για την Ορεστιάδα (22η αγωνιστική, 1/4, 18.00, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Αβραμίδης).
O Eθνικός Αλεξανδρούπολης θα παρουσιαστεί με πολλές απουσίες καθώς αποχώρησαν τις τελευταίες ημέρες τόσο ο Σέρβος ακραίος Νικολά Μιγιαήλοβιτς, όσο και ο Βραζιλιάνος διαγώνιος Ιγκόρ Γκονζάλβες Γκιλέν. Επίσης απουσιάζει ο Παρασκευάς Τσέλιος ο οποίος είναι με την Εθνική εφήβων. Για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα είναι το φινάλε της εφετινής σεζόν έχοντας καταλάβει την 7η θέση και ο Σάκης Μουστακίδης θα δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες της 14αδας. Ο Ίλιτς αναμένεται να αγωνιστεί διαγώνιος και ο Δαλακούρας ακραίος.

Σε αντίθεση με τον Εθνικό, η Ορεστιάδα «καίγεται» για τη νίκη ελπίζοντας σε ήττα είτε του Άρη, είτε του Ηρακλή για να αποφύγει τα πλέι άουτ. Η αποστολή της Ορεστιάδας διανυκτερεύει στην Αλεξανδρούπολη και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Πλάμεν Κριστόφ.
πηγη www.volleynews.gr