Σελίδες


Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΕΣΠΕΘΡ: Το Σάββατο στην Καβάλα στέφεται και μαθηματικά πρωταθλήτρια η Νέα Βύσσα

neavyssa


Με ένα μόλις παιχνίδι – το οποίο θα διεξαχθεί νωρίτερα από την ώρα του και πιθανότατα θα σφραγίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου από τη Νέα Βύσσα, συνεχίζεται το Σάββατο το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών για τον όμιλο της ΕΣΠΕΘΡ.
Συγκεκριμένα, η πρωτοπόρος και αήττητη μέχρι σήμερα Νέα Βύσσα, που θέλει μόλις έναν βαθμό για να σφραγίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καβάά. Η αναμέτρηση στην Καβάλα θα διεξαχθεί το Σάββατο 26/3 και ώρα 14:00 στο γήπεδο της Καβάλας.
Ο αγώνας Καβαλα – ΑΟ Νέας Βύσσας είναι για την 5η αγωνιστική και αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις  9 Απριλίου, αλλά με συμφωνία των δύο ομάδων θα διεξαχθεί δύο εβδομάδες νωρίτερα. Αν εξασφαλίσει έστω και έναν πόντο η Νέα Βύσσα, θα στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια.
Υπενθυμίζεται ότι η πρωταθλήτρια της ΕΣΠΕΘΡ προβιβάζεται απευθείας στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, εκεί όπου εξασφάλισε την παραμονή της και η Νίκη Αλεξανδρούπολης, κάτι που σημαίνει ότι στο νέο πρωτάθλημα θα έχουμε δυο ομάδες από τον Έβρο.
ΠΗΓΗ www.thrakisports.gr