Σελίδες


Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν μπόρεσε να του... κόψει τα φτερά


Δεν μπόρεσε να του... κόψει τα φτερά
Σ έναν αγώνα που διήρκησε πάνω από δύο ώρες, ο Εθνικός έχασε στο tie break από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο από τα δύο φιλικά που θα δώσουν οι δύο ομάδες στη Θεσσαλονίκη, στο PAOK Sports Arena.
Ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων ίσων σε δυναμικότητα. Το κάθε σετ, αν εξαιρέσουμε το τελευταίο, κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήταν ένα δυνατό και πάρα πολύ χρήσιμο φιλικό για την ομάδα του Θανάση Μουστακίδη. Οι καλύτεροι του Εθνικού ήταν ο εντυπωσιακός Μιγιαϊλοβιτς, ο Ράιτς, αλλά και οι δύο κεντρικοί Ανδρεάδης και Παπάζογλου. Από την άλλη πλευρά ο καλύτερος του ΠΑΟΚ και mvp του αγώνα ήταν ο διαγώνιος Αινείας Τζελάτι, τον οποίο η άμυνα του Εθνικού δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει σε κανένα σημείο του αγώνα. Επίσης πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο βετεράνος λίμπερο Λάμπης Μπαμπαλιούτας, ο Μαυροβούνιος πασαδόρος Dabovic αλλά και ο ακραίος Milkov. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εθνικός έβγαλε όλο τον αγώνα με την ίδια επτάδα. Η μόνη αλλαγή που έγινε από πλευράς Μουστακίδη ήταν ο Κασαμπαλής στη θέση του Σιδηρόπουλου στο τέλος του τρίτου σετ.

Για να εντρυφύσουμε λίγο στα τεχνικά του αγώνα είδαμε μια τάση του Εθνικού να μην φορτώσει πολύ τον Rajic. Δόθηκε πολλή έμφαση σε επιθέσεις πρώτου χρόνου, αλλά και στις επιθέσεις από τη θέση τέσσερα. Ειδικά ο Μιγιαϊλοβιτς έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία, και μάλιστα είδαμε καποια εξαιρετικά δείγματα τεχνικής στα χτυπήματά του. Στα αρνητικά της σημερινής εμφάνισης της ομάδας της Αλεξανδρούπολης η μέτρια υποδοχή και άμυνα και η αδυναμία να σταματήσει τον αντίπαλο διαγώνιο.

Τα σετ: 3-2 (25-22 23-25, 25-22, 20-25, 15-8)
ΠΑΟΚ (Καζάζης Στέλιος): Ντάμποβιτς, Ποτότσνικ, Μίλκοφ, Παντακίδης, Στίγγας,Τζελάτης, λ-Μπαμπαλιούτας, Στεφανίδης, Χαραλαμπίδης, Νικηφορίδης, Πιπέργιας
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης): Ράιτς, Σιδηρόπουλος, Παπάζογλου, Ανδρεάδης, Αν.Δαλακούρας, Μιγιαήλοβιτς, λ- Δαρίδης/ Κασαμπαλής

Αύριο στις 3 το μεσημέρι θα διεξαχθεί και το 2ο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων.

Δείτε ΕΔΩ video και στιγμιότυπα απο το φιλικό ΠΑΟΚ - Εθνικός
www.thrakisport.gr