Σελίδες


Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Παιδιά από τον Έβρο στο 1ο Βαλκανικό Kids Festival της Κωνσταντινούπολης!

Η Βαλκανική Ένωση προχωρά σε άλλη μια καινοτομία μετά το Βαλκανικό πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων και διοργανώνει το 1ο Kids Festival στην Κωνσταντινούπολη το διάστημα 4-5 Οκτωβρίου. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από τρία αγόρια και τρία κορίτσια (μεικτό) ηλικιών 10-12 ετών (γεννημένα 2001-2003) και στον αγωνιστικό χώρο θα βρίσκονται τέσσερις (2+2) αθλητές, σε γήπεδο 6x6.
Το Festival θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Sultan Ahmet Public Square-Fatih και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή όλες οι Βαλκανικές χώρες (10), ενώ η ΕΟΠΕ αποφάσισε ότι η αντιπροσωπευτική ομάδα θα απαρτίζεται από παιδιά του νομού Έβρου, θέλοντας να τιμήσει την περιοχή για την προσφορά της στο ελληνικό βόλεϊ.
Τεχνικός Υπεύθυνος των αγώνων θα είναι ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΟΠΕ, Περικλής Μπακοδήμος, ο οποίος με την ιδιότητα του προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής της BVA, δήλωσε: «Είναι πράγματι μία ακόμη καινοτομία της Βαλκανικής Ένωσης μετά το Παμπαίδων και το Παγκορασίδων. Η Ένωση πιστή στην προσπάθεια ανάπτυξης του βόλεϊ στην περιοχή προχωρά στην διοργάνωση ενός διεθνούς τουρνουά μίνι-βόλεϊ».