Σελίδες


Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Το «παίζω βόλεϊ» στα ...Δημοτικά!!

Το «παίζω βόλεϊ» στα ...Δημοτικά

Ξεκίνησε δειλά, δειλά πριν από δύο χρόνια κι από την πρώτη στιγμή άρχισε να αποδίδει καρπούς. Την Κυριακή 29 Μαΐου 2011 στην «Αγορά Καλατράβα» στο ΟΑΚΑ εκατοντάδες μικροί αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν στην επίσημη έναρξη του «Παίζω Βόλεϊ», όντας οι πρωταγωνιστές σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα το οποίο χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει και βοηθάει στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με απόλυτη επιτυχία και την προηγούμενη σχολική χρονιά, μέσω του οποίου το άθλημα μπήκε στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς συμμετείχαν περισσότερα από 100 σωματεία που καλλιεργούν το βόλεϊ ενώ συνδυάστηκε με την επίσκεψη σε χίλια περίπου σχολεία σε όλη την Ελλάδα.

Το «Παίζω Βόλεϊ» είναι πάλι στην αφετηρία για ένα ακόμη ταξίδι στο μαγικό κόσμο Του Βόλεϊ, αποκτώντας ακόμη μεγαλύτερη διάσταση. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΕΟΠΕ με το Υπουργείο Παιδείας το πρόγραμμα «Παίζω Βόλεϊ» μπαίνει στην 3η συνεχόμενη χρονιά εφαρμογής του, με κύριο στόχο να φέρει τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων σε μια πρώτη επαφή με το βόλεϊ, μέσω των Προπονητών των Σωματείων κάθε περιοχής.

Για τον σκοπό αυτό, τα Σωματεία Βόλεϊ που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην 3η χρονιά του προγράμματος «Παίζω Βόλεϊ», πρέπει να το δηλώσουν μέχρι την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 (email: anaptyxiako@volleyball.gr), καθώς την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013, θα αποσταλεί η σχετική λίστα με τους συνεργάτες – προπονητές βόλεϊ στο Υπουργείο Παιδείας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με το Τμήμα Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ είτε τηλεφωνικά (210 6801994) είτε μέσω email ( anaptyxiako@volleyball.gr).
πηγη www.volleynews.gr