Σελίδες


Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ 1ο KIDS FESTIVAL ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!

Αποφάσεις για την Ανάπτυξη από την ΕΟΠΕ











Αποφάσεις για την Ανάπτυξη από την ΕΟΠΕ

Σημαντικές αποφάσεις για την Ανάπτυξη του βόλεϊ πήρε το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ στην 13η συνεδρίαση που είχε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου. Οι αποφάσεις:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου η 13η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ, όπου πάρθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:
 

- Αποφασίστηκε η αναβάθμιση της διοργάνωσης Μίνι Βόλεϊ που φιλοξενήθηκε τον περασμένο Μάιο στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα.
Στο πλαίσιο αυτό θα διεξαχθούν ανάλογες μαζικές εκδηλώσεις σε όλες τις Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές της χώρας, που θα φέρουν την ονομασία «Ημέρα Βόλεϊ» (η ακριβής ημερομηνία θα οριστικοποιηθεί το προσεχές διάστημα) και οι οποίες θα προηγηθούν του event στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

- Η Ομοσπονδία θα αποστείλει επιστολή προς το Υπουργείο Παιδείας ζητώντας τη συνεργασία με την ΕΟΠΕ στο θέμα της δημιουργίας δύο Αθλητικών Ακαδημιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπως προβλέπεται στο νέο νόμο.

- Η ΕΟΠΕ θα εκπροσωπηθεί στην καινοτόμο διοργάνωσης της Βαλκανικής Ένωσης «1ο Kids Festival» που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη το διάστημα 4-5 Οκτωβρίου.
Το Δ.Σ. έκανε αποδεκτή την εισήγηση της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ, ώστε στη συγκεκριμένη διοργάνωση η ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα θα είναι από αθλητές - αθλήτριες των ομάδων του Έβρου. 

-H Εθνική Γυναικών θα πραγματοποιήσει κοινές Συγκεντρωτικές με την Εθνική Νεανίδων κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου σε παράλληλα γκρουπ που θα διεξάγονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

-Η Εθνική Κορασίδων θα λάβει μέρος σε προπονητικό καμπ τα Χριστούγεννα.

-Έπειτα από κοινή εισήγηση των Επιτροπών Εθνικών ομάδων και Ανάπτυξης αποφασίστηκε ο τρόπος λειτουργίας των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων για την περίοδο 2013-2014.

-Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι προϋποθέσεις για την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τους Περιφερειακούς Ομοσπονδιακούς Προπονητές ενώ εγκρίθηκε επί της αρχής η εισήγηση για την συγκρότηση Εθνικών ομάδων Παμπαίδων – Παγκορασίδων, με έμφαση στην προεπιλογή παιδιών, αυτών των ηλικιών, που θα στελεχώσουν μελλοντικά τις Εθνικές ομάδες, χωρίς να ενισχύεται ο ανταγωνισμός σε σωματειακό επίπεδο.
ΠΗΓΗ www.volleynews.gr