Σελίδες


Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Δεύτερη νίκη για τον Εθνικό απέναντι στο Άρη σε ισάριθμα φιλικά με βασικό Κασαμπαλή!


Διπλό για τον Εθνικό απέναντι στο Άρη
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικράτησε και στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι με τον Άρη, που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (21/9), επικρατώντας με 3-1.
Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και στη δεύτερη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης, που για ακόμη μια φορά αποζημίωσε τους 200 περίπου φίλους της ομάδας.
Το πάθος των παικτών του Σάκη Μουστακίδη αλλά και το δυνατό παιχνίδι έφεραν γρήγορα την κατάκτηση του 1ου σετ με 25-19. Η ομάδα του Εθνικού ξεκίνησε με πασαδόρο το νεαρό Σταύρο Κασαμπαλή, ο οποίος έδειξε πολύ καλά δείγματα.

Στο 2ο σετ όμως τα πράγματα άλλαξαν και οι «κίτρινοι» έφτασαν εύκολα στην ισοφάριση μειώνοντας τα λάθη τους. Η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο 3ο σετ αφυπνίστηκε και με όπλα της, τις καλές άμυνες αλλά και τις επιθέσεις κατάφερε να πάρει το σετ με 25-14. Μιγιαϊλοβιτς, Ανέστης Δαλακούρας και Ράιτς «πυροβολούσαν» τους φιλοξενούμενους με εντυπωσιακά χτυπήματα.

Το 4ο σετ ήταν πιο αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται συνεχώς κοντά στο σκορ και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα, ωστόσο μετά από τεχνικό τάιμ-άουτ ο Εθνικός βρήκε τα πατήματά του και κατέκτησε το σετ με 25-19.
Τα σετ: 25-19, 22-25, 25-14, 25-19
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης): Ανδρεάδης, Αν.Δαλακούρας, Μιγιαϊλοβιτς, Παπάζογλου, Παπάζογλου, Κασαμπαλής, Ράιτς / Δαρίδης (λ), Κοντοστάθης, Κυριακίδης, Κ.Δαλακούρας.

ΑΡΗΣ (Κυριάκου): Παπαδημητρίου, Χαριτωνίδης, Χατζηπαραδείσης, Ρόλιτς, Αρμενάκης, Ντίνας / Τσοπάνογλου (λ), Κουτσονίκας, Ίλιτς, Ναζίρης, Γάτσης.
Αμέσως μετά τον αγώνα ο Σάκης Μουστακίδη δήλωσε: « Ήταν το τέταρτο φιλικό που κάναμε. Έχουμε ακόμα κάποια θέματα που πρέπει να λύσουμε, κάποιες λεπτομέρειες. Έχουμε τρεις εβδομάδες για να τα λύσουμε. Νομίζω ότι θα το κάνουμε. Δεν είναι σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, αλλά είναι κάποιες μικρές λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν μια μεγάλη ομάδα. Κι αυτές πρέπει να τις λύσουμε».
πηγη www.thrakisport.gr