Σελίδες


Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

''ΧΡΥΣΗ'' Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΦΗΒΩΝ


ΕΝΑ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΜΑΣ
ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ 5 ΑΘΛΗΤΩΝ
(Ασπιώτης, Χαραλαμπίδης, Δαρίδης κ΄ οι ''δικοί'' μας Κουμεντάκης, Δαλακούρας)
κ΄ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΒΟΛΛΕΫ
(Σερβία, Βουλγαρία)

To αργυρό μετάλλιο κατέκτησε την Κυριακή 8/8 η Εθνική ομάδα των Εφήβων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που φιλοξενήθηκε στη Νέα Δοϊράνη της FYROM. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε στον τελικό της διοργάνωσης από τη Σερβία με 3-1 (25-13, 18-25, 25-22, 25-20). Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Τουρκία, που νίκησε στον «μικρό τελικό» τη Βουλγαρία με 3-1 (25-22, 25-16, 20-25, 25-23). Καλύτερος λίμπερο της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Ζήσης.

«Για μένα αυτό το μετάλλιο είναι χρυσό. Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σε αυτή τη διοργάνωση υπερέβαλαν εαυτό», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Καραβιδόπουλος και συμπλήρωσε: «Θα επαναλάβω για μία ακόμη φορά πως είμαι περήφανος που είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα και πως έχω για αθλητές μου τα συγκεκριμένα παιδιά. Αυτή η ομάδα, που προετοιμάστηκε με λίγα άτομα και αρκετά προβλήματα, χρειάζεται ιδιαίτερης προσοχής».

ΕΛΛΑΔΑ (Καραβιδόπουλος): Δρογκάρης, Παλέντζας, Μαυροβουνιώτης, Κοκκινάκης, Γάτσης, Κυριακίδης, Ζήσης (λ.) / Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Ρεζκ, Τζιουμάκας.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1. Σερβία
2. ΕΛΛΑΔΑ
3. Τουρκία
4. Βουλγαρία
5. Μαυροβούνιο
6. Βοσνία Ερζεγοβίνη
7. FYROM
8. Ρουμανία
9. Αλβανία
10. Μολδαβία


Η ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ''ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ'' ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!