Σελίδες


Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ BEACH VOLLEY

Νέα διάκριση στην άμμο

Το αχτύπητο Εβρίτικο δίδυμο Γιάννης Καβαρατζής και Νίκος Γκίνης ήταν και αυτό το καλοκαίρι συνεπές με τις επιτυχίες και τη διάκριση στην άμμο. Την Κυριακή 1/8 κατέκτησαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στους τελικούς του Πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley παίδων που έγιναν στο Πέραμα Ιωαννίνων.
Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση, σε άρτιες υποδομές και εγκαταστάσεις, με αγώνες υψηλού επιπέδου, με μεγάλες κόντρες και ανταγωνισμό. Το ζευγάρι της Αλεξανδρούπολης παρά τα προβλήματα από την ελλιπή προετοιμασία (ο Καβαρατζής απουσίαζε εδώ και καιρό λόγω συμμετοχής στην Εθνική ομάδα σάλας), ασθένειες και ατυχήματα, εντυπωσίασε στους έξι αγώνες που έδωσε και κατέκτησε το τρίτο σερί μετάλλιο μετά από το περσινό στις Ράχες Φθιώτιδας και το προπέρσινο στον Βόλο !
Να σημειωθεί ότι οι Γκίνης - Καβαρατζής, αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, είναι το κορυφαίο δίδυμο στην ηλικία τους στην Βόρεια Ελλάδα μετά και τη νέα επιτυχία, ενώ έχασαν στις λεπτομέρειες την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο, μετά την ήττα με 2-0 (21-19, 21-19 μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι) από το ζευγάρι της Εθνικής ομάδας beach volley, Βραχνά - Παπουλή.
Οι Βλαχάκη / Σπανού (Χανιά / Χαλκίδα), αναδείχθηκαν Πρωταθλήτριες Κορασίδων επικρατώντας στον μεγάλο τελικό των Κοκκινάκη / Παύλου (Αθήνα / Πειραιά) με 2-0 σετ (21-16, 21-15). Tην τρίτη θέση κατέκτησαν οι Αθηνά Γεωργοπούλου και Βανέσα Θαλασσινού-Λίσλεβαντ από το Ηράκλειο που κέρδισαν με 2-0 σετ (21-14, 21-11) τις Κάσια Γούναρη και Ελευθερία Ρήγα από την Αθήνα.
Στους Παίδες, οι Βραχνάς / Παππούλης (Κως) επιβλήθηκαν μετά από συγκλονιστικό αγώνα στο tie break με 2-1 σετ (21-18, 17-21, 15-13) του περσινού πρωταθλητή της κατηγορίας Βασίλη Ζήση από την Πρέβεζα, και του Γιαννιώτη συμπαίκτη του Δημήτρη Θεοδωράκη. Την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Γιάννης Καβαρατζής και Νίκος Γκίνης από την Αλεξανδρούπολη που επιβλήθηκαν με 2-0 σετ (21-19, 23-21) των Φίλιππου Μάντζιου και Χρήστου Θεοδωράκη από τα Γιάννενα.
Οι φετινοί αγώνες διεξήχθησαν στο Παραλίμνιο Εκθεσιακό Κέντρο Περάματος Ιωαννίνων, παρουσία πολλών φιλάθλων που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών.

Συντάκτης : Γιώργος Πανταζίδης
Πηγή : Thrakisport