Σελίδες


Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ: Στον τελικό η Ελλάδα

ΜΕ ΤΟΥΣ ''ΔΙΚΟΥΣ'' ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΚΑΙ ΘΩΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ. 
Πλώρη για το χρυσό μετάλλιο έβαλε η Εθνική ομάδα των Εφήβων στο Βαλκανικό που διεξάγεται στη Νέα Δοϊράνη της FYROM. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε με 3-1 σετ (25-23, 32-30, 13-25, 26-24) την Τουρκία στον πρώτο ημιτελικό.
Στον δεύτερο ημιτελικό η Σερβία κέρδισε με 3-1 σετ την Βουλγαρία.
Στον τελικό που θα ξεκινήσει στις 19,00 η εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την Σερβία (η ίδια ομάδα ήταν παγκοσμια πρωταθλητρια 2009 στους παίδες) ενώ στις 17,00 η Βουλγαρία θα αντιμετωπίσει την Τουρκία στον μικρό τελικό.
Η επιτυχία της εθνικής εφήβων είναι τεράστια αν αναλογιστεί κανείς τις ελλείψεις με τις οποίες έχει παρουσιαστεί στο Βαλκανικό πρωτ/μα. Η αποστολή έχει 11 !! αθλητές μια και για διάφορους λόγους δεν ακολούθησαν βασικοί παίκτες της ομάδας όπως  : Ασπιώτης , Χαραλαμπίδης, Δαρίδης καθώς και οι ''δικοί''μας Κουμεντάκης και Δαλακούρας.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Καραβιδόπουλος δήλωσε:
«Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα και που έχω για αθλητές μου τα συγκεκριμένα παιδιά. Πιστεύω ότι δείξαμε με την αγωνιστικότητα και το πάθος για τη νίκη ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται κατά καιρούς. Η συμμετοχή στον τελικό είναι μία υπέρβαση και πιστεύω να έχουμε την ανάλογη συνέχεια και στον αυριανό αγώνα. Καταφέραμε να κερδίσουμε παρότι είχαμε μία αναποδιά. Επαθε διάστρεμμα ο Δρογκάρης μετά το δεύτερο σετ και τον αντικατέστησε ο Ρεζκ. Ακόμη, ο Τζιουμάκας στο 4ο σετ αντικετέστησε τον Παλέντζα κι άφησε πολλές υποσχέσεις. Επαιξαν όλα τα παιδιά που είχαμε στη διάθεσή μας και είμαι απολύτως ευχαριστημένος από όλα. Το παιχνίδι κρίθηκε στο 4οι σετ, όπου βρεθήκαμε πίσω με 16-12 αλλά κάναμε την ανατροπή και κερδίσαμε τον αγώνα. Οποιος κι αν ειναι ο αντίπαλός αύριο, εμείς ήρθαμε εδώ να κάνουμε το καλύτερο δυνατό κι αυτό θα προσπαθήσουμε και στον τελικό».

ΕΛΛΑΔΑ (Καραβιδόπουλος): Δρογκάρης, Παλέντζας, Μαυροβουνιώτης, Κοκκινάκης, Γάτσης, Κυριακίδης, Ζήσης (λ.) / Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Ρεζκ, Τζιουμάκας.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ !!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ!!!