Σελίδες


Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Χάθηκε και ο Πέτρογλου για τον Εθνικό

Ένας ακόμη βασικός μεταγραφικός στόχος του Εθνικού χάθηκε και πλέον ο μεταγραφικός σχεδιασμός ανατρέπεται για μια ακόμη φορά το φετινό καλοκαίρι. Είναι γνωστό ότι οι νεοφώτιστοι στην Α1 έχουν ανάγκη ενός ικανού και αποτελεσματικού διαγώνιου και ενός ακραίου με υποδοχή. Για τον δεύτερο, οι άνθρωποι είχαν προσεγγίσει και έκαναν κρούση στον Πέτρο Πέτρογλου , περιμένοντας την απάντησή του. Ο Ορεστιαδίτης διεθνής ακραίος που είχε αγωνιστεί με τους μπλε πριν από δυο χρόνια, επέλεξε το μακρινό και εξωτικό Μπαχρέιν για να συνεχίσει την καριέρα του για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Έτσι, ο γενικός αρχηγός του τμήματος βόλεϊ σε συνεργασία με τον προπονητή καλούνται να βρουν και γρήγορα μια έμπειρη λύση για την θέση του ακραίου υποδοχέα, αφού πέρα από τα νιάτα και το ταλέντο σε επίπεδο Α1 απαιτείται και η εμπειρία.

Να θυμίσουμε ότι είχαν προηγηθεί οι χαμένες υποθέσεις βασικών μεταγραφικών στόχων όπως ο Ντίμα Φιλίποφ για τη θέση του πασαδόρου και ο Γιώργος Παπάζογλου για τη θέση του κεντρικού. Και όλα αυτά τη στιγμή που και η περίπτωση του Χρήστου Κίτσιου βρίσκεται «στον αέρα» με την επιστροφή του στην Αλεξανδρούπολη να είναι αμφίβολη. Πλέον, τη στιγμή που τα χρονικά περιθώρια στενεύουν , ο εντοπισμός και η απόκτηση ενός αποτελεσματικού και ικανού διαγώνιου είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη.

Πρεμιέρα τη Δευτέρα

Και όλα αυτά, τη στιγμή που τη Δευτέρα 23 Αυγούστου πραγματοποιείται η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Εθνικού για τη νέα χρονιά. Σε αυτήν αναμένεται να δώσουν το παρόν οι εξής αθλητές: Σιδηρόπουλος Γρηγόρης, Γραμματικάκης Δημήτρης, Κίτσιος Κων/νος, Αρχοντούδης Σταύρος, Δαλακούρας Κων/νος, Κυριακίδης Βασίλης, Κουμεντάκης Ραφαήλ, Δαλακούρας Ανέστης, Δημητριάδης Θωμάς, Καλαϊτζής Απόστολος, Γεωργιάδης Ιωάννης, Κωνσταντινίδης Δημήτρης.

Ενισχύονται οι ανταγωνιστές

Στην αντίπερα όχθη, ομάδες που θεωρούσαμε ότι θα αντιμετώπιζαν προβλήματα και θα ήταν στα μέτρα μας, ενισχύονται σε σημαντικό βαθμό, στοχεύοντας να παρουσιάσουν ένα αξιόλογο σύνολο. Όπως για παράδειγμα η Κηφισιά που απέκτησε τον εξαιρετικό Βραζιλιάνο Σάκι που πέρυσι έκανε καταπληκτική ρονιά με τον Πανελλήνιο όπως και τον αξιόλογο ακραίο παίκτη του Ολυμπιακού Κώστα Ιωάννου. Εξάλλου, η Καλαμαριά στοχεύει εκτός των άλλων στον Βούλγαρο διεθνή κεντρικό της Λέφσκι Τεοντόρ Μπογκντάνοφ (24 ετών, 2,07μ.), ενώ στον πάγκο της έχει τον Χρήστο Πάτρα που πάντα δημιουργεί μαχητικά και παθιασμένα αγωνιστικά σύνολα

Συντάκτης: Γιώργος Πανταζίδης
Πηγή: thrakisport.gr