Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

Κουμεντάκης: «Ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα μου»

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης ανακοινώθηκε από την πολωνική Λούμπιν για συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία. Ο Έλληνας διεθνής τόνισε ότι κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του, αφού θα παίξει σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα.

«Για αρχή θα ήθελνα να πω ότι είμαι πολύ ευτυχής και υπερήφανος που θα είμαι μέλος της ομάδας. Τα τελευταία τρία χρόνια ήμουν στη Ραβένα και σίγουρα ήταν λίγο δύσκολο να φύγω από τον σύλλογο και την Ιταλία. Παρ' όλα αυτά, αποφάσισα να αλλάξω και να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Για αυτό είπα στον μανατζέρ μου ότι θα ήθελα να παίξω στην Πολωνία. Όλοι στον κόσμο ξέρουν το υψηλό επίπεδο που υπάρχει εδώ. Ως εκ τούτου, μετά από αρκετά χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ιταλία, ήθελα να κάνω ένα βήμα προς τα εμπρός και να αρχίσει η περιπέτεια της Πολωνίας.

Το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του Wolld League, όπου έπαιξα με την Εθνική ομάδα, ήρθε σε μένα μια ενδιαφέρουσα πρόταση από την Λούμπιν. Ομως πριν πάρω την τελική απόφασή μου είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον προπονητή Τζιανι Κρέτου. Μου είπε κάποια πράγματα σχετικά με τη Λούμπιν και ποιο ρόλο θα έπαιζα εγώ. Νομίζω ότι αυτές οι λίγες φράσεις ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους τελικά υπέγραψα συμβόλαιο», είπε.
πηγη www.volleynews.gr